Ahoj, nebyl jste prosím Vás někdo na Seter Brygge. Chtěli by jsme se tam na jaře podívat, ale nevíme jaké to tam je.
Díky Du?an.
Ahoj, nebyl jste prosím Vás někdo na Seter Brygge. Chtěli by jsme se tam na jaře podívat, ale nevíme jaké to tam je.
Díky Du?an.
Ahoj, Setter Brygge jsem nav?tívil na jaře tohoto roku. A byla to paráda- ubytování nádherný(jsou tam chatky a 3 apartmány po 6-ti os., ka?dá s vlastním soc. zázemím, plně vybavená kuchyňka s myčkou, obýv. pokoj a lo?ničky), lodě jsou hliníkové se 40-ti KW motory. Přístav(jak je vidět na fotce) je přímo u ubykací. No a co se týče rybolovu, tak nádhera... vřele doporučuji. Jakub
PS:kdyby te zajímalo něco konkrétního, ptej se, rád odpovím!
Odpovědět
Ahoj Jakube, díky za info. Je?tě by mně zajímalo, jestli jsou ty lodě vybavený rozumnejma echolotama. Díky Du?an
Odpovědět
Ano, my jsme s echolotama byli naprosto spokojený. Nebyly to ?ádné nejdra??í kousky, ale echoloty střední vrstvy, které ukázaly to, co potřebuje? na moři vědet(GPS, hloubka, teplota, členitost dna a samozdřejmě také ryby...).Jakub
Odpovědět
Byli jsme tam v květnu. Dost nám foukalo, tak?e to byl velmi náročný rybolov, ale díky dobrým lodí Kvaerno, jsme vyjeli ka?dý den. Byli tam najetí keleři kolem 1m a pěkné obecnačky nej 108cm. V?e jsme nachytali asi 6km od přístavu. Plánovali jsme je?tě náv?těvu ostrova Kya, ale kvůli vlnám jsme se tam nedostali. Rune o tom ostrově stra?ně básnil, tak to snad vyjde pří?tě.
Odpovědět
Jedeme tam pří?tí rok koncem května, přivítám jakékoli doporučení.
Odpovědět
Jedna nejmenovaná cestovka v r.2005 ukončila spolupráci v Seter Brigge
pro neochotu a nevhodné chování správce.Nevíte někdo jaké je to současně?
Odpovědět
Byli jsme tam také přes Pepu. U? tehdy nám majitel říkal, ?e u? s ním obchodovat nebude a ?e se osamostaní kvůli nevýhodným podmínkám. Nevím, co si Pepa vymyslel, ale zeptám se na to pří?tí rok v květnu tam budem chytat.
Odpovědět
Dnes balíme a v noci odchádzame pozrieť lokalitu Seter Brygge. Je tu tak málo o nej a ak máte niekto nejaké info a foto,dajte to sem. Díky.Prosím Duke o úpravu názvu tohto vlákna.
Odpovědět
Ahoj.
Byli jsme tam asi před 6.lety. Nádherné místo, ubytování i lodě. Na ryby taky dobrý. Můžu doporučit.
Odpovědět
Doufám, že JAKABO bude dobrou zárukou monitoringu této lokality. Jedeme sem v srpnu a už se těšíme na podávané zprávy. Petrův zdar.
Odpovědět
Tak Peter šťastnou cestu a moc se nevysiluj máme to za 19 na Bakkan :-). To je ranec tři norska za rok :-)
Odpovědět
Na Seter Brigge som bol 2 krát./2009, 2010/ Všetko dobré už o danej lokalite bolo napísané s čím súhlasím. Mám k tomu už len pár drobností. Nezabudnite si nič vo filetárni, lebo to tam už nenájdete. Nesnažte sa veľmi skamarátiť s Runem /domácim/ nerobí to dobrotu, ale hlavne s ním nerobte žiadny barter. V čase keď sme tam boli mi, boli dosť veľké problémy s echolotmi ale to sa hádam už po rokoch vyriešilo. Prajem pekný pobyt a veľké ryby
Odpovědět
Šťastlivo sme prišli na Seter Brygge a mám zatiaľ len niekoľko fotiek z ubytovania.Počasie by malo byť O.K. tak uvidíme.
Odpovědět