No tak to je paráda, tak to se jen tak zdáli opticky…:-) Boha jeho, jen ať nám tam na srpen nějaký bubut ještě zůstane… 🙂 🙂 🙂
To my na kellery jezdíme docela rádi, je to fakt mazec, torpédo 110 mít na prutu.. A když najedou tak je to x krát za den… fakt boží rybačka…:-)
Jj, také jsem tam zažil jednou takové tropy na tričko a plavky… A hned rok poté byl na přelomu červen-červenec sníh v trvalé pokrývce asi 50m nad mořem…:-)
Jináč, když to nedriftuje, tak je docela dobrá zábava prochytávat jednotlivá pole mezi lany od sádek jak jsou vlevo od přístavu.., tak cca 100-150 m od sádek směrem do fjordu (k Flakstadvagu) na maličký 60 g pilkřík, tak mezi 30-90 metry bývají hejna jednoskvrnek…:-) Když to driftuje tak to nejde, člověk je pořád v lanech a také ta hejna jsou dost lokalizovaná a než ten malý pilkřík propadne je člověk někde pryč…
Mám dotaz, kolega co jste ho střídali říkal, že je problém s jedním mrazákem… Pořešila to Kristyn nějak? Vyměnila jej nebo nechala opravit..? Nebo se na to alespoň chystá..? Ptám se a) kvůli mrazící kapacitě, b) mám takovou jednu “atypickou” bednu která se mi vždy vejde přesně vedle kompresoru mrazáku a srovná plochu pro kladení klasických polystyrenových podlouhlých beden…. Moc děkuji za info…:-)
Dobrý lov a hlavně, vhodné počasí…. 🙂