Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 92 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 11 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 93)
  • Autor
    Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

2 007krivanek odlévat to doma byl původní záměr. Ale nebyl čas.

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

PEN napsal – Pokud nám počasí zítra nedovolí otevřenou vodu tak se chceme zkusit schovávat za ostrůvky a prochytávat okolí břehů a podmořské hory

Měli by tam být polaci,aspoň já jsem je na Senja chytal.Ryba pěkná,bojovná,nezačervená…:-P Hlavičky už máte,tak ať se daří!!

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Dnešní předpověď počasí vyšla naprosto dokonale. Do 15.00 poctivych šest a potom uklidnění na nulu. A večer znovu fučák a déšť. Na moři jsme byli včas jenže na tu chvíli do večera nemělo cenu jet někam daleko. Navíc otevřené moře zůstávalo ještě celkem rozbouřené. Tak jsme se potloukali po okrajích otevřeného moře a fjordu. V jednu chvíli bylo i na opalování. Ryby ale nic moc, začali zobat chvíli před naším návratem když přišel opět liják vítr a tma. I tak se povedli pěkné obecné, pár nádherných makrel – jsou tu, ale ne hejna. Jinak jsme se klasicky bavili malými kelery. Takže v celku opět dobrá nálada. O polaky jsme dneska ani nezavadili.

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Dnešní pohoda

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Absolutní pohoda

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

2ZM Kde a jak jsi je na Senje chytal. Podmořské hory a pobřežní skály s použitím standardní techniky a nástrah – osvědčený zoom nebo pilkříky na ne zatím nefungují. Ty polaky co zatím máme jsou náhody z cca 60m na velkou gumu nebo pilker. Cíleně se zatím nedaří. 😕 Ale velikosti kolem 80 jsou super i když u polaka je to už pto nás sice pěkná ale po loňském koncertu malá velikost. Jinak Dík za ně. Samozřejmě super ryby.

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Byl jsem na severní části ostrova.Polaci byli ve fjordu,kolem pobřeží,velikost do 85cm.Rippery do 10cm,pomalé přitahování,”odshora dolů”.Se zoomy a pilkříky nemám zkušenosti.

Lipan
    Člen
    (6 odpovědí)

Prohlížel jsem spoustu fotek ulovku že Senji a o Polacky jsem nezavadil. Mám tu rybu strašně rád, uz proto, že nebývá napadena červy. Je mozné zjistit, kde přesně se daji takhle na severu chytat?

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Pokud na ně narazíme a zjistíme jak na ne cíleně i tady dam určitě vědět

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Lipan – mám to zjištěno….Husoy – Senja ….:-)

Doporučuju se podívat na mořskou mapu.Kde je Husoy.Pomůcka- na severu ostrova.Je tam fjord.

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Dnešní info bude absolutně stručné. Nic. Vítr nás nepustil na vodu. Navečer se sice uklidnil, ale to už nemělo cenu vyjíždět. I tak bezvětří trvalo asi hodinu. Tak se udělalo pár fotek a jde se spát. Na zítra by měl vyjít rybolov venku z fjordu tak bude brzo budíček. Doufáme že předpověď opět vyjde.

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Začínající podzim.

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Nestačí že bouchla sopka. Navečer přiletěl i UFO 😛

komik
    Člen
    (16 odpovědí)

Kluci krajinky máte pěkný, ale už je čas sem šoupnout nějakou rybu. 😕

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Dneska se od rána počasí jenom smálo. Vypluli jsme za úsvitu směr severní pól. V pohodě jsme se celý den pohybovali na otevřeném moři v místech doporučovaných domorodci. Všude mraky malých kelerů, ale velký ani jeden. Byly pod nimy jenom 60 – 80 obecné. Stejně jak brosmy taky jsou naprosto všude. Větší obecné byly na hranách mezi 60 až 80 metry, cca 10m nade dnem. Několik pěkných devadesátek se tam povedlo. Zítra to vypadá až na podvečerní výjezd, možná dopoledne zkusíme pstruhy.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 93)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...