Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Senja-Frovag
- Toto téma obsahuje celkem 92 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 11 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#70415 1.9.2013 v 9:24
PENe tak veľa pekných rýb a dobré počesie.Budem sledovať tvoje správy.
Som zvedavý na ryby v tomto ročnom období.
#70505 2.9.2013 v 21:36Takže hned na se musím omluvit za pozdní info, ale fakt nebyl čas ani wifi ani solidní signál na mobil. I tak je to mizerný takže fotky asi až doma nebo po cestě domů. Dluží informace ze zbytku cesty. Počasí po cestě ok, sem tam přeháňky. Krávy s paroží naštěstí nula. Chteli jsme poctivě proclít pivo, ale fakt nebylo u koho. Celnice pusto prázdno. Jediná kontrola pasy na německé straně v přístavu. Včera po příjezdu nutná kořalečka, zabydlení, lodě atd. Potom krátký výjezd. Chytlo se par ryb, převážně obecná cca 60-70 cm, nějaký keler a brosma. Večer trochu oslava, takže jsme dneska na vodu vyrazili kolem 11.00 Počasí úžasné bez mráčku, vítr cca 2m. Nachytány pěkné obecné, polack 92cm, sem tam solidní keler a hlavně první placička. Sebe jeho 78cm, ale protože je první pro nás všechny byl vrácen vodě. Nejhorší zatím je prochytat se k rybám mezi brosmama. Žerou úplně vše. Na záběry zatím vede SG v barvě tuňáka těsně následován gumou od 007krivanek a Zoomem. Pokud to shrunu tak zatim super. A ještě jedna poznámka. ROYBAIT taky funguje ale pouze na kelery o velikosti 30 cm. I dva na jednou. Ale bez podseknuti. Zítra zkusím i nějaké fotky. Zdraví PEN S CELOU PARTOU. 8-O8-):-P:-D
#70523 3.9.2013 v 4:17To PEN: Krásné fotky a povídání, díky a přeji hodně krásných rybářských zážitků a pohody.:-P
#70529 3.9.2013 v 6:01Na fotky se taky těším …
#70530 3.9.2013 v 6:29To PEN:
No konečně nějaká zpráva, už jsem chtěl psát SMS.
Zase další místo s mizerným spojením, no nevadí…
doufám že to vyrovnají úlovky a budu se těšit na kupu
fotek, které zahltí tyto stránky.
Hlavně mě zajímají ty top nástrahy z toho kvanta
co si měl ve výbavě…;-)
#70531 3.9.2013 v 6:54Tady jsem našel jedno aktuální foto z Petrova výletu …
#70606 3.9.2013 v 22:04Dneska od rána pěkná šestka. Dopoledne nás pustila do fjordu, kde alespoň přestali otravovat totálně červivé brosmy. Bohužel i ostatní ryby. Z toho mála co se chytlo tak dneska vyhrál stříbrný pilker následován zoomem a gumou od 007krivanek v červené a černé barvě. Odpoledne se vítr otočil. na čistý jih takže nás vyhnal i z fjordu. Navečer to vypadalo na mírné uklidnění takže jsem vyjel jenom s Jirkou ale bohužel nás vítr zahnal rychle zpátky na chatu. Tak je alespoň par fotek. Zítra odpoledne by se situace snad mohla změnit trošku k lepšímu.
#70608 3.9.2013 v 22:09Na Senja bouchla sopka – focení z vody mobilem takže kvalita nic moc. Lepší fotku budou až ČR.
#70609 3.9.2013 v 22:10Pohled na jihozápad od okraje fjordu
#70610 3.9.2013 v 22:13Znova fotka
#70611 3.9.2013 v 22:16I tak jsme zkusili dostat něco z vody.:-S
#70612 3.9.2013 v 23:06Pokud nám počasí zítra nedovolí otevřenou vodu tak se chceme zkusit schovávat za ostrůvky a prochytávat okolí břehů a podmořské hory. Takže se chystá velké zoomavání gumování. Abychom nenechali nic náhodě tak jsme večer odlévali a barvili jigové hlavičky. Dopadlo to nad očekávání. 007Krivanku díky. Jinak jsme ještě zjistili ze dům kde bydlíme a Frovag Havfiske Už patří stejnému majiteli a Senja Rodsand jeho kamarádovi. Na Havfiske je ubytovaná parta Němců a Estonců. Berou absolutně. vše. Hlavně kvanta 30cm velkých kelerů. Je nám z toho na. :-E:-S:-(:-x
#70618 4.9.2013 v 3:06PEN napsal:
I tak jsme zkusili dostat něco z vody.
Hoši v klidu,ještě to přijde…:-):-):-)
#70620 4.9.2013 v 4:05Souhlasím se Šroubkem určitě to přijde, jen Vás to počasí chce víc vyhecovat. Tak držím palce.:-|
#70630 4.9.2013 v 7:21Věřím tomu , že počasí se umoudří tak jako všude.
Jen jsi mě rozesmál, že sebou vezete i formy. Já myslel, že budete odlévat doma. Proto jsem ti je posílal přímo na datum, kdy jsi se vracel z hokny. To jsi asi první zde, který to lije v Norsku.
Každopádně, ať se daří.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Senja-Frovag