Zdravim chystáme se s kolegama na ostrov Senja v červnu máte někdo zkušenosti z touto lokalitou.
Zdravim chystáme se s kolegama na ostrov Senja v červnu máte někdo zkušenosti z touto lokalitou.
S bezpečnou časovou rezervou se blížíme k Sassnitzu. Z trajektu pošlu stručný report dosavadní cesty.
Odpovědět
[citace]PEN napsal: S bezpečnou časovou rezervou se blížíme k Sassnitzu. Z trajektu pošlu stručný report dosavadní cesty.[/citace]
Šťastnou cestu.
Věřím, že Deepy a Sagvany zafungují.
Jseš zásobovanej ze všech stran, tak to by bylo, aby pěkná ryba nedošla.
Odpovědět
Takže jsme na trajektu a míříme směr Trelleborg. Do přístavu jsme dojeli tempem loudavých turistů. Dáme kafe pivo trochu spánku a hurá dál. Nyní krátké info. Hned po ránu klasicky trochu stresu protože nejmenší člen výpravy klasicky zaspal. Další zděšení přišlo v okamžiku kdy jsme uviděli co se musí do Transita vejít. I to se povedlo. Naložení posledního účastníka zájezdu Jirky proběhlo také bez problémů. Cesta bez kolon. Počasí Ok. Další info opět později
Odpovědět
Neprolezla. Ještě jeden pokus a pokud to nepůjde tak až na chatě z wifi .
Dostal jsem ji tam.
:-(:-D
Odpovědět
:-( cestou se nejmenší nás - POFČA - rozhodl šetřit na celních poplatcích a začal likvidovat nadlimitní zásoby piva. Stav 100 km před Sassnitzem :-E:-S:-S:-S
Odpovědět
Teda borci máte můj obdiv jet na senju v 6 s nejmenším tranziten to je výkon.já s 2 metrama bych se cítil jak sardinka.:-D
Odpovědět
[citace]Radyn napsal:
Teda borci máte můj obdiv jet na senju v 6 s nejmenším tranziten to je výkon.já s 2 metrama bych se cítil jak sardinka.[/citace]
Jinak pro info. Jedeme v sedmi. Jeden zpátky letí. S místem problémy nejsou. To už je za ty roky vyzkoušené. Jediný problém je to vždy do auta narovnat.
Odpovědět
2 Sroubek282 a Teamy Rybolov Norsko.. Na příští sezónu vám pronajmeme našeho Pofču. Za prvé nebudete muset clít alkohol a za druhé si chudinka Šroubeček bude moci konečně povídat s někým s očí do očí a nebude si ničit krk. :-D
Odpovědět
[citace]PEN napsal:
2 Sroubek282 a Teamy Rybolov Norsko.. Na příští sezónu vám pronajmeme našeho Pofču. Za prvé nebudete muset clít alkohol a za druhé si chudinka Šroubeček bude moci konečně povídat s někým s očí do očí a nebude si ničit krk. [/citace]
ty jeden prevíte...:-D:-D:-D:-D
jak se daří???
Odpovědět
Právě jsem zalehl. Za cca 3 hoď. střídání za kolečkem.
Odpovědět