Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 34 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel bulik a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 35)
  • Autor
    Franta
    Člen
    (135 odpovědí)

Zdravim,

mate nekdo zkusenosti s rybolovem na Seilandu, Honsebybotn.

Chci se tam podivat zacatkem cervence 2012.

Dik.

Kejra
    Účastník
    (62 odpovědí)

Na Seilandu jsem byl loni,ale na jeho druhé straně v ustí Velkého Kufjordu osada Altneset.Jsou to dost odlišná loviště,tak nevím jestli ti s něčím pomůžu.

Franta
    Člen
    (135 odpovědí)

Na co jste treba chytali a co jste lapli? Kdy jste tam byli? Oznacil jsem na mape 2 mista kdy si myslim ze jsi byl. Kdyz dam do map “Altneset” tak mi to hodi dost mimo Seiland.

Havelka Stanislav
    Člen
    (110 odpovědí)

Na Seilandu v Honseby jsem již chytal,dobrá lokalita,chytá se v sundu mezi Seilandem a Soroyou. Nevýhoda pomalé lodě,pokud tedy jedeš s Pepou nebo s DinTurem.Majitel André má pro své hosty lepší. Předloni bez signalu na mobil,wifi v pohodě(skype)na apartmanech. Pošli mi e-mail adresu.pošlu Ti nějaké mapy s vyznačením míst a až se dostanu na chatu tak i nějaké souřadnice. Ahoj Jonas.

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Ahoj na Seilandu jsem byli v červenci 2007. Lokalita je to velmi dobrá . Nachytali jsem mraky a mraky koček na maso . Tresky obecné jsme chytali v menším počtu ,ale povedli se nám tři větší 111cm 14kg, 112cm 10Kg a 107cm 8kg , byly holt hubený :-D.Kelerů kvanta od všech velikostí ! Největší se povedli 97cm a 96cm . Jinak opravdu do 80cm mraky. Povedli se nám i jeden menší halibut a ďas. Vždy když bylo moře v nevyjízdném stavu tak jsme chodili na pstruhové jezero kousek od ubytování. Potočáci do 50cm a krásně vybarvení.

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Ještě jsem zapomněl dopsat,že majitel Andree má velmi rád české pivo (kdo by ne :-D:-D:-D) a jednou se nám postaral o večeři. Dostali jsme krabici a v ní byly nohy kamčatských krabů:-D:-D:-D A pak nám i daroval jednoho velkého lososa ze sádek u přístavu8-)8-)8-)

Franta
    Člen
    (135 odpovědí)

Kikibut, dik za info. Jedeme taky v cervenci konkretne 4.7.Filetarna vypada dobre. Nejaky horky mistecka bys nemel?:-)

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Franta napsal:

Kikibut, dik za info. Jedeme taky v cervenci konkretne 4.7.Filetarna vypada dobre. Nejaky horky mistecka bys nemel?

Jo na velký kelery vyjeďte z přístavu a dejte se doleva . I Andree vám to místo poradí jmenuje se ‘yellow boi’ je to bojka kde se prohání velký hejna velkých kelerů 😎 Máš mapu ???

Franta
    Člen
    (135 odpovědí)

Kikibute,

Halibuta jste nechytli?.

Franta
    Člen
    (135 odpovědí)

Zdarec,

zadny dalsi rybarik Seiland nenavstivil?:-)

F.

Eldesan
    Člen
    (1 odpovědí)

Ahoj všem,

za 2 neděle odjíždím na ryby na ostrov Seiland (osada Honseby). Moc prosím, nemate někdo nějaké mapy a souřadnice, kde chytnu životní úlovek? Budu vděčen za cokoli…

PS: jakékoli doporučení k tomuto místu beru, jedu tak daleko na sever poprvé…

Díky moc Eldesan

pajek@seznam.cz

Havelka Stanislav
    Člen
    (110 odpovědí)

To Eldesan – pošli mi svůj mail a telefon,nějaké informace popřípadě mapky Ti můžu poslat. Ahoj Jonas. stha@volny.cz

casandra
    Člen
    (1 odpovědí)

Z důvodu nemoci nám vypadl jeden člen expedice Havoya s odjezdem

dne 28.6.2012 z Kladna. Poukaz v hodnotě 22 000,-Kč přenecha za cenu

12 000,-Kč. Tel. spojení 608444611

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (1 odpovědí)

Hi, I from Poland. Seiland Honseby 8-17.07

Please send my mail yankis@op.pl point GPS good fish place.

Angielskie nie jest moim językiem.

Witam, wraz z kolegami będę na Seiland, Honseby 8-17.07

Może ktoś posiada ciekawe miejscówki, to proszę o informacje na mail yankis@op.pl

Franta
    Člen
    (135 odpovědí)

Seiland je nadherna lokalita,

mala ochutnavka fotek ze Seilandu.:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 35)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...