Sháníme 1 rybáře na Nordkapp v termínu 30.5.-13.6.2011 Odjezd je 30.5. v 6.00 z Krumlova. Vše zajištěno včetně dopravy a jídla. Cena do 25.000,-kč V případě zájmu volejte 606 660 946
Sháníme 1 rybáře na Nordkapp v termínu 30.5.-13.6.2011 Odjezd je 30.5. v 6.00 z Krumlova. Vše zajištěno včetně dopravy a jídla. Cena do 25.000,-kč V případě zájmu volejte 606 660 946
To Venca ke komu jedete??Naše banda nastupuje 11.6 ke Stevovi tak se tam potkáme.8-)8-) Štastnou cestu.:-P
Odpovědět
Von tě ten smích Pepo přejde, až zjistíš, že všichni velcí halibuti při tvém příjezdu na chatu odjíždijou na Moravu. :-E
Odpovědět
To Komboj: Jedeme k Thorovi už za 11 dní.Jenom nám pořád chybí jeden pohodovej člověk.Přeju šťastnou cestu i Vám.
Odpovědět
My budeme na Nordkappe, Sarnespollen, od 16.7. Priebežne podávajte info, ako to tam šlape. Za 55 8-O
Odpovědět
Všem,všem.Doplnění informací,odjezd 30.6.11 v 6.00 z Č.Krumlova,přes Praha,Sassnitz-Trelleborg,dále na Stockholm,Tornio,Rovaniemi,Karasjok,cíl Kamoyvaer.Jedeme mercedesem microbus 315.Lokalitu,ubytování,lodě známe,vše bez problému.Zdraví Fous.
Odpovědět
To Va:Tak třebas ještě někoho doženete držim palce.8-) Letos je to někaý zakletý taky jsem měl problém jedem ve 4 a dva mi to odřekli,ale vše dobře dopadlo a za 21 dní už se budem rychtovat na cestu.Rozhodil jsem sítě kdyby se někdo ozval dám vám vědít.Pic:-P
Odpovědět
Tak už jsme v plném počtu a teď už jenom počkat 9 dní a hurá do Norska.:-):-):-)
Odpovědět
Tak super přeju štastnou cestu bez problémů.Jedete Kautokejno nebo Karasjok??
Odpovědět
Rovaniemi,Karasjok,přes Kautokeino zajížďka.Za sto hodin.
Odpovědět
To Komboj:Děkujem za přání šťastné cesty a taky přejeme cestu bez problémů.Ten Karasjok se nám zdá lepší.Snad se tam potkáme a jinak hodně úspěchů a pořádný ryby. :-P:-P:-P
Odpovědět
To Va: Taky děkujem máme to za 14dní.o))) pivo už je v garáži byla akce v Makru Plzánka 0,5l za 19kč.:-D:-D:-D:-D jojo taky jedem Karasjok jasan že se potkáme v sobotu dopolko jsme tam.Šťastnou a klidnou cestu.8-)8-)
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...