Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Scháním levný vláčák

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 46. až 49. (celkem z 49)
  • Autor
    jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Caute ,omlouvam se Avangardu… schválne jsem ho zkontroloval a očka jsou v pořádku…mám ho 4roky a je zařazen v pujčovne…Na to,že s ním loví hlavně nováčkové supr výdrž…akorát prasknul horní držák navijáku z důvodu silného dotažení šrouby…spomněl jsem si naň,že ho mám v opravě ale ne z důvodu oček…

• Odpověď byla upravena před 7 roky uživatelem jigin1.
    zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

To je asi jediná slabina. Ten držák navijáku v sedle praská, ale spíše špatným zacházení. Není to prut vhodný pro např Slammer, protože tam není adekvátní prostor pro nožku. Já používám naviják Quantum Boca a to je v pohodě. Většina navijáků se tam vejde a pak se nic nestane. Chápu, ale, že když si to půjčí člověk nezkušený a chce to za každou cenu dorvat do sedla tak mu to prdne.

storm
    Účastník
    (104 odpovědí)

Mám Shimano Catana a také mě Slammer rozvalil sedlo u prutu, příjde mě že Slammer má silnější nohu než je obviklé. Protože je to už starší  model odmýtli mě to opravit, takže mám pěkný prut k rajčatům.

pepino 66
    Účastník
    (1 odpovědí)

Zrovna uvažuji o koupi Mikáda SCR light pilk 240  90-150g                                                                                                                                                                                                                                                Tak ti moc děkuji,za toto hodnocení prutu.Dříve jsem měl “Charon” toho jsem se hned zbavil.                                                                                                                                                                      Připadal mi těžký s pomalou akcí. Chytal jsi s tím mikádem, jakou má akci.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 46. až 49. (celkem z 49)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Scháním levný vláčák

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...