Ahoj, scháním levný vláčák pro syna. Mám Charismu 50-190g, ale pro kluka bych chtěl něco levnějšího. Nechce se mi do něj investovat 3000Kč. doporučili byste mě nějaký vláčák do Norska tak do 1500Kč?
Ahoj, scháním levný vláčák pro syna. Mám Charismu 50-190g, ale pro kluka bych chtěl něco levnějšího. Nechce se mi do něj investovat 3000Kč. doporučili byste mě nějaký vláčák do Norska tak do 1500Kč?
Caute ,omlouvam se Avangardu... schválne jsem ho zkontroloval a očka jsou v pořádku...mám ho 4roky a je zařazen v pujčovne...Na to,že s ním loví hlavně nováčkové supr výdrž...akorát prasknul horní držák navijáku z důvodu silného dotažení šrouby...spomněl jsem si naň,že ho mám v opravě ale ne z důvodu oček...
Odpovědět
To je asi jediná slabina. Ten držák navijáku v sedle praská, ale spíše špatným zacházení. Není to prut vhodný pro např Slammer, protože tam není adekvátní prostor pro nožku. Já používám naviják Quantum Boca a to je v pohodě. Většina navijáků se tam vejde a pak se nic nestane. Chápu, ale, že když si to půjčí člověk nezkušený a chce to za každou cenu dorvat do sedla tak mu to prdne.
Odpovědět
Mám Shimano Catana a také mě Slammer rozvalil sedlo u prutu, příjde mě že Slammer má silnější nohu než je obviklé. Protože je to už starší model odmýtli mě to opravit, takže mám pěkný prut k rajčatům.
Odpovědět
Zrovna uvažuji o koupi Mikáda SCR light pilk 240 90-150g Tak ti moc děkuji,za toto hodnocení prutu.Dříve jsem měl "Charon" toho jsem se hned zbavil. Připadal mi těžký s pomalou akcí. Chytal jsi s tím mikádem, jakou má akci.
Odpovědět