Hasvik, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Sandnessjoen a okolí

Zdravím všechny stejně postižené! Chtěl jsem se zeptat, zda má někdo osobní zkušenost s lokalitou Blomsoy Rorbuer nebo Flostad Rorbuer (lodě, ubytování, loviště, ..). Samozřejmě jsem četl, co se o těchto lokalitách píše v nabídce CK, ale osobní zkušenost je osobní zkušenost. Jezdíme v 9 lidech a mezi těmito místy se rozhodujeme. Převážně se věnujeme přívlači. Pokud znáte v okolí jiné podobné místo, rádi si ho necháme doporučit.

Letos Bogen (za 90) a Skjevlingsnes (za moc).

Díky za vaše tipy.

Odpovědět

Motorové plyny- to je moje. Tam chytám najradšej.Není nad krásny záber od vrtule.

S domácim vyjednávam "čistou" Slovenskou angličtinou aby nám vymenil loď.Tak to bude asi táto.

Dnes sme sa trochu pohrali s malými treskami- za 4 hodiny asi 50 kusov, ale všetko do 70 cm.Zajtra ideme na ostro na "MifakM-kové"

tajné miesta.

Zdar Norci, letos jedeme s klukama od 5.5. na Blomsoy Rorbuer, máte někdo zkušenost z loňska, rady na "zaručená " loviště atd . a jiné postřehy ?Předem díky za každou zkušenost :)

Zdarec, oživuju dotaz z kraje roku, vyrážíme za tři dny, tak uvítám všechny dobré rady, postřehy, doporučení ...

Natěšenost už je takřka maximální !!! Ale však to známe všichni :) Díkes předem.

Zdarec, oživuju dotaz z kraje roku, vyrážíme za tři dny, tak uvítám všechny dobré rady, postřehy, doporučení … Natěšenost už je takřka maximální !!! Ale však to známe všichni 🙂 Díkes předem.

Zdar,

byli jsme na Blomsoyi 2013 a 2014 , tak co budeš chtít vědet řeknu. Pokud chceš mapu, mám i s vyznačenými místy, ale je velká - jedině přes nějakou úschovnu, pošli email...

Bohužel po serverovém kolapsu ty reportáže už nenajdeš...

Zdar, byli jsme na Blomsoyi 2013 a 2014 , tak co budeš chtít vědět řeknu. Pokud chceš mapu s místy, pošli email - je to na nějakou úschovnu...

Zdar, byli jsme na Blomsoyi 2013 a 2014 , tak co budeš chtít vědět řeknu. Pokud chceš mapu s místy, pošli email, je to na úschovnu...

Zdar, byli jsme na Blomsoyi 2013 a 2014 , tak co budeš chtít vědět řeknu. Mapu mám i s místy,  pošli email, je to na úschovnu...

Ahoj, pokud Tvá nabídka ještě platí, budu rád za mapu přes úschovnu - mail je bartosovi@tiscali.cz. Loni to bylo nakonec poměrně úspěšné, hledal jsem místa na německých serverech a některá byla úspěšná i když dost vzdálená, takže jsme se tam mohli vypravit jen díky výbornému počasí. Ale samozřejmě  jich zůstalo i dost neprojetých, to máme v plánu letos :)

A zátiší s pruty paráda, už se tam zase vidím :) :)

Díky

Je teď někdo na Blomsoy nebo v okolí? Vyrážíme ve čtvrtek tak abychom měli čerstvé info.

Zdarec Norci,

Na konci června se opat chystáme na oblíbenou Blomsøy , budete nebo už jste na místě ? Budu rad, za každý čerstvý postřeh z místa , ulovky, jestli už jsou najety polaci atd. ;-) predem díky a at to kouše !

Zdar norci,

oživuju dotaz na aktuální info z oblasti Vega, Blomsoy, Lokta. Předem díky za každý postřeh :)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.