Hasvik, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Ryobi

Odpovědět

To honzak:

Ahoj,

nádherné ryby, nemá? těch fotek víc? Jě?tě se pochlub. My jsme byli 2x na Seilandu, ale takové ryby jsme nechytili. Jinak mám to samé ryobi, podobný problem jsem ře?il loni a servis v dobru?ce mě řekl, ?e se soukolí neprodává, proto?e to souvisí s celkovým opotřebením stroje. Nyní jsem opatřil Shimano Dendou maru a jsem spokojen.

To Glum,

ahoj leto?ek se fakt vydařil ryb přes metr jsem mohl počítat na desítky.

Nazdar Mirku snad se nám bude dařit jako honzakovi a dal?ím,u? je to za tři neděle,tak se tě?,á jsem u? natě?ený a pomalu začínám s balením,na jídle se domluvíme mejlem nebo telefonem.Zároveň taky zdravím CHOCHO a v?echny kamarády rybáře.

Loppa srpen 2009

Kristepane!

To je zvíře, to vytáhl ten kluk? Na co to chytil?

Krásné ryby velká gratulace.

Nazdar přátele,kamarádi Norska ve středu jsem se vrátil z Nordkappu a bylo to super.U? se tě?im zase na pří?tě a v?em co to maj je?tě letos před sebou přeju hodně ?těstí a Petruv zdar.Povedla se mi pěkná rybka tak jsem rád.

to komboj

Jak to jinak vypádá s rybolovem na nordkappu? jak byla velká ? Napi? mi prosím na e-mail kozak73@volny.cz telefon rád bych se tě zeptal na pár informací o této lokalitě proto?e to zva?ujem na dal?í rok. Předem dík Jenda k 602309104

To Komboj a homzak:

Kluci nádherné ryby, gratuluji. Chtěl bych vás poprosit abyste takové úlovky posílali do vlákna "Aktuální inormace z Norska", proto?e ve vláknu "Ryobi" nikdo takové úlovky hledat nebude. Jak budu mít chvilku času, tak to zde vyčistím a fotky přesunu do správného vlákna.

Děkuji za pochopení Michal

To Komboj:

Napi? prosím více info sem, mě Nordkapp také zajímá a myslím, ?e nejen mě. Na co ti zabrala a v jaké hloubce?

Byl jsem tam poprvé a jsem rozhodlej ?e u? jinam nepojedu.Mám samé + perfektní majitel Thor na pří?tí rok má objednané nové lodě cca 6m se 110hp Yamaha,ale současné lodě jsou taky super.Zajímavé lovi?tě a mo?nost lapání i ve fjordu.Ryb nachytáno hodně Tahle treska měla 135cm a 25kg a záběr jsem dostal na 160m na norského pilkra vlastní výroby.o)(no tak dobře kamarádovo)

U Thora to znám, má velké lodě se silnými motory! Trochu mě tam vadí, ?e hned kousek od břehu jsou obrovské hloubky, bez elektriky se? stracen... Na vláčku jsme toho moc nechytli, bylo to hlavně o pilkrování.

Fish-Já si myslim ?e se tam dá vláčet dobře,ale musí? před Opnan(sladkovodní jezero)jsou tam hloubky od 20do 40 m a ryb mraky.Lodě jsou super bezpečné a silné.Já tam nena?el jedinou vadu.Nevlastním elektriku,ale letos se to změní je to dřina,ale je tam nádherně,.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!