Hasvik, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
prudký déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Rybolov v severním Norsku – srpen

Zdravím pánové,

chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s rybolovem v severním Nosku v měsíci srpnu.

Příští rok pojedeme koncem srpna a vzhledem k tomu, že jsme vždy jezdili v jarních měsících, tak s tímto termínem nemám žádné zkušenosti.... jaké druhy ryb se chytají ???

Díky ;-)

Odpovědět

[citace]Yetti napsal:

Zdravím pánové,

chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s rybolovem v severním Nosku v měsíci srpnu.

Příští rok pojedeme koncem srpna a vzhledem k tomu, že jsme vždy jezdili v jarních měsících, tak s tímto termínem nemám žádné zkušenosti.... jaké druhy ryb se chytají ???

Díky [/citace]

Tento rok taky jedeme poprvé na konci srpna a taky nevím co mi čeká :-):-):-)

[citace]honzak napsal:

Yetti napsal:

Zdravím pánové,

Díky

Tento rok taky jedeme poprvé na konci srpna a taky nevím co mi čeká [/citace]

Jendo já ti to řeknu takhle : HALIBŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮT VOLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ !!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

[citace]kikibut napsal:

Jendo já ti to řeknu takhle : HALIBŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮT VOLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ !!!!!!!!!!!!![/citace]

Krásně napsáno.

[citace]Yetti napsal:

Zdravím pánové,

Díky [/citace]

Nikdo neví, kam jedeš.

Když znáš lokalitu, kam jedeš, tak se podívej do staré diskuse, a tam to zjistíš.

[citace]kikibut napsal:

honzak napsal:

Yetti napsal:

Zdravím pánové,

Díky

Tento rok taky jedeme poprvé na konci srpna a taky nevím co mi čeká

Jendo já ti to řeknu takhle : HALIBŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮT VOLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ !!!!!!!!!!!!![/citace]

Tak mladej a už tak drzej :-E:-E:-E (myslím, že jedete společně)

Já taky doufám v dospělého halibuta a snad velké kelery....

[citace]Yetti napsal:

kikibut napsal:

honzak napsal:

Yetti napsal:

Zdravím pánové,

Díky

Tento rok taky jedeme poprvé na konci srpna a taky nevím co mi čeká

Jendo já ti to řeknu takhle : HALIBŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮT VOLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ !!!!!!!!!!!!!

Tak mladej a už tak drzej (myslím, že jedete společně)

Já taky doufám v dospělého halibuta a snad velké kelery....[/citace]

Zdar Yetti valíš na Sørøyu ,že jo ? Kelery tam najdeš určitě . Halibuta na někde ma písku za Hasvikem . Tresky zachytáš taky velký a na přívlač kočky jednu za druhou :-D Nejsem drzej ,ale už se tak těšíme ,že se jakoby teď ten čas zastavil a to je konec května ! Živě tě vidím jak jsme kecali na srazu :D !

[citace]007krivanek napsal:

kikibut napsal:

Jendo já ti to řeknu takhle : HALIBŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮT VOLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ !!!!!!!!!!!!!

Krásně napsáno.[/citace]

Viděl si už fotky ? :-D

[citace]

Viděl si už fotky ? [/citace]

Jojo, na vše koukám. Neboj.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.