Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Rybolov v Rudém moři

• Toto téma obsahuje celkem 60 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kim a poslední změna proběhla před 11 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 61)
  • Autor
    kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Ostenec

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Chňapalové

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

No a nyní posílám Pafkou milovanou murénu jávskou. Potkali jsme dvě. Ovšem tu první nám vyplašil nezodpovědný potápěč. S touto jsem byl asi 20 min. sám široko nikdo nebyl a proto jsme si to užili.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Musim se taky přidat,po první návštěvě Egypta jsem dumal jak nafotit ryby,nemám na kulturní foťák pod vodu tak jsem experimentoval,na druhou dovolenou jsem si slepil akvárko na rozměr foťáku,ten jsem obložil ručníkem a ráno po šesté jsem vyrážel na pláž.Nikdo ve vodě dost světla a tak vznikli tyto fotky,vše tak v hloubce do pasu abych nenamočil foťák,některé ryby jsou ve větší hloubce to jsem ale stál na hraně kde šel korál do hloubky.Na tu bidu celkem spokojenost.No a posledních pět fotek-co toje?Rameno Nylu v Káhyře,udělal jsem asi sedmdesát kroků od hrany kde šla voda pod takový přechod a bordel se zachycoval až k místu kde je patrná voda.Při nedostatku vody v Egyptě dost nepochopitelné,nevim jak často to čistěj.

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Musim se taky přidat,po první návštěvě Egypta jsem dumal jak nafotit ryby,nemám na kulturní foťák pod vodu tak jsem experimentoval,na druhou dovolenou jsem si slepil akvárko na rozměr foťáku,ten jsem obložil ručníkem a ráno po šesté jsem vyrážel na pláž.Nikdo ve vodě dost světla a tak vznikli tyto fotky,vše tak v hloubce do pasu abych nenamočil foťák,některé ryby jsou ve větší hloubce to jsem ale stál na hraně kde šel korál do hloubky.Na tu bídu celkem spokojenost.No a posledních pět fotek-co to je?Rameno Nylu v Káhyře,udělal jsem asi sedmdesát kroků od hrany kde šla voda pod takový přechod a bordel se zachycoval až k místu kde je patrná voda.Při nedostatku vody v Egyptě dost nepochopitelné,nevim jak často to čistěj.

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 61)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Rybolov v Rudém moři

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...