Zdravím, plánujeme v březnu rybolov v Karibiku - přesněji na Kubě s CK Kentaurus, prosím o jakékoliv info, fotečku, radu atd. Děkuji.
Zdravím, plánujeme v březnu rybolov v Karibiku - přesněji na Kubě s CK Kentaurus, prosím o jakékoliv info, fotečku, radu atd. Děkuji.
Gratuluji a přeji ten úžasný zážitek na který se nazapomíná na závěr s příjemnou relaxací.
:-|:-?:-|
Odpovědět
Bydleli jsme na okraji Havany v hotelu (all inclusive viz. fotka). Tam nás vyzvedla loď a jezdila podel pobřeží Havany.
Odpovědět
Já to vidím jako smutný konec nádhernýho tvora,zase jsme byli lepší.
Odpovědět
to mikr:
A ta treska kterou držíš v ruce dopadla jak?
Odpovědět
To chochy: Stejně jako mečoun. Ale těch je 3pr. Tohodle bych asi pustil, pokud ovšem nebyl utahanej na doraz. Ale i tak by mě ho bylo líto. Ale nechci nikomu nic vyčítat je to jen můj pocit, nejsem žádnej grýňas.P.S je to štikozubec :-)
Odpovědět
To mikr:
Zdravím, za tu vraždu mečouna nemůžem. Taky jsme z toho byli rozpačití na videu je slyšet že nějak zvlášť nejásáme, když ho ti domorodci umlátili. Ulovek patří kapitánovi lodi stím nic nenadělámne. Jiný kraj jiný mrav
Odpovědět
OK tomu rozumím, nic ve zlém, snad se někdy potkáme a dáme si na zdraví mečounů panáka.
Odpovědět
mecounu jsou 3pr...to ze nejsou v norsku neznamena ze je jich malo...
problem je ze tahle ryba ma ohromnej apetit,sporada velke mnoztvi ryb a ona samna jinym predatorem ohrozena neni.
To mas jako ze sumcema v Cr,taky jich v rybnice neni tolik kolik kapriku ...a kdyz ho chytnes tak jsou lokace kde pustit ho spatky rozumne neni...
Takze litovat krasnou a velkou rybu jen proto ze po prohranem a ferovem souboji skonci jako ta treska na miste neni...jen netusim co s tim delaji,maso za nic nestoji...
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...