Zdravím, plánujeme v březnu rybolov v Karibiku - přesněji na Kubě s CK Kentaurus, prosím o jakékoliv info, fotečku, radu atd. Děkuji.
Zdravím, plánujeme v březnu rybolov v Karibiku - přesněji na Kubě s CK Kentaurus, prosím o jakékoliv info, fotečku, radu atd. Děkuji.
Pánové tak to je paráda všecny ty fotečky.....Cestování za rybama po světě je bomba.Škoda že nás ty komančové nechtěli nikam pouštět v minulosti:-S:-S:-Skolik stál výjezd na celý den.Chytali jste v mangrovech i na vláčení? A ta tanečnice byla taky na mušku.....:-D:-D:-D:-D a ta byla taky na celý den........:-E
Odpovědět
ještě doplňuji slibované video z květnové výpravy na Kubu
[yt=dS1gJY1MxQE=yt]dS1gJY1MxQE[/yt]
Odpovědět
to MP: Krásně jste si užili, já na takou rybu pořád čekám, ale jednou to přijde! Super video.
Odpovědět
Pánové blahopřeji k úspěchu a dokumentu. Pochvalu zaslouží autentické komentáře. Asi jte vyjeli někam k isla de Piňos. Bohužel já jsem se na ryby nedostal - byl jsem tam se dvěma dámami a ty o lov pochopitelně nejevily zájem. Dobře zdokumentované včetně relaxu a vítězného doutníku. Jen dotaz co ruce ..... prostě adrenalinová dřina.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...