Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Rybolov na Maledivách 2016

Dnes se dařilo už od rána

Odpovědět

Další dva groopeři

V noci se povedli dva žraloci s váhou hodně přes 150kg. Teď už se blížíme ke Male a 22.50 odlet směr Dubai.  Vilik zůstává, prej má formu, tak co doma.  Teď ráno vycuknul ještě krásné Wahoo 138cm. Druhým záběrem přišel o ptáka. Takže je trochu nasranej.

Vildo ty mas formu jak za mlada 😅😅😅😅. Velka gratulace vsem lovcum

Jak jsem se dnes dověděl, tak za týden by měl Vildu podpořit náš kolega. Dnes jsem ho vybavil několika nástrahami včetně dvou bezháčkových na plachetníky. Tak jsem na ně zvědav.

Jak jsem se dnes dověděl, tak za týden by měl Vildu podpořit náš kolega. Dnes jsem ho vybavil několika nástrahami včetně dvou bezháčkových na plachetníky. Tak jsem na ně zvědav.

Ty bez hackove nastrahy jsme trolovali tři dny, ale žádný plachetnik se nám do tohoto nezamotal.  V male jsem sehnal chemlon pouze v bílé barvě. Doufám, že i pro mě máš nějaké nástrahy.  Potřebuji doplnit stavy.

Ještě doplním jednu fotku.  Tohoto taxika cabrioleta jsme používali jen za 4 USD po celém Male.

Sime, vysílání z Malediv skončilo? Psal jsi, že Vilda zůstává, už se nechytá?

Teď jsem mluvil s Vildem a má tam nějaký Američany, co si neumí navázet ani háček. Přes den se chytají jen Wahoo, protože dobrý chobotnice na plachetníky už jsou porvaný. V noci dobrý, berou kranasi a žraloci. Čeká se na příjezd další české skupiny, ta by to mohla trochu oživit.

Toto jsou první fotky, co Vilda poslal. Trolling prý nejde, je bezvětří, strašně čistá voda. Ryby vše vidí a nedobírají nástrahy. Chuť si zpravují nočním rybolovem.

Tak se to konešně povedlo, Vilda ulovil po hodinovém souboji plachetníka 280cm. Nástraha chobotnice 35cm.

Velka gratulace kluci.

Chlapi, nádherný ryby.

Propuká ve mne tichá závist....

Dnes ráno další plachetník 3m, při vylování zranil jednoho člena posádky. Zjišťuji bližší informace.

Chlapi je to nádhera, Vilik konečne to višlo gratulujem

Huraaaa no konecne.Uz jsem si myslel ,ze se toho nedockame.Velka gratulace a nadherny pohled na ty vase vysmate obliceje.Proste kluci jste machri.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!