Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Rybolov a ubytování v domě na Soroya Vaagan A

Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat byl někdo v této lakalitě? Jak to tam vypadá z rybolovem? jestli se jezdí pro ryby daleko na moře atd?My tam jedem 10 července 2010.Pokud by někdo měl mapu s místama kam se jezdí nejčastěji chytat tak by to bylo super.:-)

Předem Vám děkuji za ka?dé info o této lokalitě. Na oplatku mů?u podat info o rybolovu na Loppě. Jenda e-mail: kozak73@volny.cz

602 309 104

Odpovědět

...ale stejně to stojí za to...;-)

Tak ať se daří!!!

A i kočka určitě potěšila ;-) Neboj, Milane, přijde velká ryba!

Pandion hlásí:

Tak konečně se mohu ozvat z bájného ostroa Soroy. Včera se povedla obecná 134 cm a 21kg. Chycena na šelfu,80 m dno, Jimmiho nerez pilker model 2012, gafována Jimmiho gafem. Děkuji kolegům v lodi za pomoc. Dnes se pokusíme trochu poškádlit Halíčky. Fotku vloží Jimmi.

Pandion

To Pandion- ten rybolov na severe nemá so Stredným Nórskom asi nič

"spoločné". Pôjdeš ešte niekedy chytať aj na Bakkan?

Veľa pekných rýb prajem.

To Jakabo:

Díky za dotaz. Je to trochu jiné, ale pořád je to o dobré partě, krajine, zážitcích, a trochu o rybách. Ryby se povedli krásné já jen ještě pořád sním o Halíkovi. Na střední norsko jsem nazanevřel, jedu letos ještě na Bakkan na konci srpna na chatu Torfride.

čus

Pandion

...včera jsme to měli trošku zajímavější, podle známé písničky - jednou jsi dole (a koukáš Poseidonovi do obýváku).....:-?

...a jednou nahoře (a to zase pro změnu sleduješ racky)...:-P

...po příjezdu se objevila na okamžik neskutečná dvojitá duha - cvaknul jsem to narychlo jen tak z ruky, bez nějakého programu - než bych něco nachystal, tak by byla pryč...8-)

...když je ale počasí, je to fantazie...

...pohled na námi soukromě pojmenovaný ,,dračí zub,,...

...netradiční pohled do lodě na Mildovu tresku...

...vytvořit tady nějaké video je nadlidský úkol - pomalé připojení, vypadává net...něco jsem zkusil, ale nevím jestli to vůbec půjde rozjet...[yt=TmNvxTPzUfo&feature=yt]TmNvxTPzUfo&feature[/yt]

...vzhledem k tomu, že již delší dobu pofukuje silnější vítr (dnes až 9-ka) a kolektiv ,,odpočívá,, :-D , přihodím sem opět několik fotek. Včera jsme se rozhodli, že se pobřežní cestou podíváme do Sorvaeru na festival...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.