Hasvik, NO
temperature icon -4°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Rybolov a ubytování v domě na Soroya Vaagan A

Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat byl někdo v této lakalitě? Jak to tam vypadá z rybolovem? jestli se jezdí pro ryby daleko na moře atd?My tam jedem 10 července 2010.Pokud by někdo měl mapu s místama kam se jezdí nejčastěji chytat tak by to bylo super.:-)

Předem Vám děkuji za ka?dé info o této lokalitě. Na oplatku mů?u podat info o rybolovu na Loppě. Jenda e-mail: kozak73@volny.cz

602 309 104

Odpovědět

Na soroyi jsem byl vícekrát, na Vaaganu letos poprvé. K pevninskému ?elfu je to z přístavu 3-4km. My jsem tam byli začátkem červemce a povedlo se dost halibutů, ale jen do 12kg. Tresky do 120cm. jestli tě jě?tě něco zajímá, tak se ptej.

Ahoj otázek mám víc jestli mů?e? po?li mi telefon a já ti zavolám . Dík Jenda 602309104

Ahoj Fish. Po?li mi prosím teefon na tebe (Vás) rád bych se zeptal na několik informací . Dík Jenda

Chtěl jsem se je?tě zeptat zda je v chatě wifi internet?

WIFI na Vaaganu není jezdí se asi 3km do Hasvik hotelu, kde je internet pro hosty zdarma.

Díky za info. A ani do budoucna nebude? Jenda K.

Čistou náhodou se mi podařilo najít tuhle starou diskuzi, tak ji zkusíme oživit. Podle posledních informací již WIFI na Vaaganu funguje...?...;-)

[citace]JIMMI napsal:

Čistou náhodou se mi podařilo najít tuhle starou diskuzi, tak ji zkusíme oživit. Podle posledních informací již WIFI na Vaaganu funguje...?...[/citace]

Před dvěmi lety nám šla ,ale ze začátku ne. Až asi 4. den se chytla.

V dubnu bez problému

[citace]Fous napsal:

V dubnu bez problému[/citace]

Jak jste dopadli s rybami? - Nemáš tady žádné fotky? - Dá se k televizi připojit note-book, kamera, je tam DVD?

Jak se tam jezdí v přístavu? Je tam hloubka, nebo je třeba dávat na něco zvlášť pozor?

[citace]JIMMI napsal:

Fous napsal:

V dubnu bez problému

Jak jste dopadli s rybami? - Nemáš tady žádné fotky? - Dá se k televizi připojit note-book, kamera, je tam DVD?

Jak se tam jezdí v přístavu? Je tam hloubka, nebo je třeba dávat na něco zvlášť pozor?[/citace]

Jimmi do přístavu dojedeš autem je to tak 700m od baráku. Nebo půjdeš pěšky,ale pokud jako my budete brát pruty a dražší výbavu na barák tak než se tahat se vším možným... V přístavu krásně zaparkuješ a máš tam 2 budovy. V jedné jsou mrazáky a vedle toho je filetárna s hadicí se sladkou vodou a 24h vytápěná místnost na oblečení. Rozhodně si dát pozor při výjezdu na kotevní lana mola,která jsou obrostlá chaluhami a při výjezdu ven po levé straně je maják na skále a v pravo od něj je tyč a tam jsou skaliska ,co vyčuhují z vody ! Bacha při návratu zpět ,kdyby bylo špatné počasí a vlny. Na nic jiného si nevybavuji. Fotek moc nemáme ,protože ryby nebyly nic moc :D . DVD na baráku nebylo ( možná už je ) a notebook nezkoušeli jsme ,ale kameru v pohodě.

DVD nebylo,připojení k TV nevím,počasí na duben supr,ryby sme našli přibližně 5 km od lodí na 100-140 m.Trofejka žádná,ale pro nás supr ryby,nad 100 do 120cm,jinak na menší hloubce byly do 80cm.Fotky neumím vkládat,ježdění bez pro blému.

Po dost dlouhé cestě-(vyjížděli jsme ve středu večer), jsme konečně dorazili v Oxfjordu včera ve 23.30.hod.na poslední trajekt směr Soroya-

V 8.oo.hod. ráno nám přistavili taxi...:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!