Hasvik, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 21°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo

Rybářský veletrh v Brně

Dobrý den, měl bych 2 otázečky...

1.)Jestli pánové Simčo a spol. mívají na veletrhu nějaký stánek, jestli se chystají nějaké akce a co vše bude na prodej (novinky atd.).

2.)Jaké máte zkušenosti s tímto veletrhem. Já osobně jsem tam ještě nebyl a někteří tvrdí, že super. Jiní zase, že nic moc.

Veletrh se koná 10.-13.3.2011 v pavilonu F na Výstavišti v Brně jako každý rok. Děkuji

Odpovědět

Máme od Michala také 3ks RIOBI a absolutně žádný problém! Jsou to dobrý hračky!

Já vím že tě to příjde asi levněji, když provedeš jednou za dva roky opravu,ale opravuj v Norsku tam potřebuješ funkční naviják a nevím jak budeš opravovat na lodi. Můj názor je mít spolehlivé věci.Láďa

Nerad bych zanášel téma, a pokud to se už někde probíralo,tak sorry. Ale loni v dubnu se Oernulf poškleboval nad našimi "elektrikami", a to prosím na Soroyi(!). Prý jen manuální pohon je hodný pravého mořského lovce. Ale co hlavní: tvrdil, že elektrické multíky jsou v Norsku zakázané! Slyšel o tom někdo???

Nikdy jsem o tom neslyšel a nevím asi je to blbost. Láďa

Tak druhý den výstav, a všichni jsou čerství. Jen u ZERPA bylo davové šílenství, kdy lidé i prosili na kolenou, aby na ně něco zbylo.

Jde o ty zázračné červy? Proč toho neseženou víc !

A taky výprodej nožů mora za 100,- Pen slamer 360 za 1500,- , atd.

Jo a děkuji za plzničku. Ještě , že jsem si dal jen 2 malý.

U Hornbachu mi dali opět dýchnout. Tak chlapi, kdo jedete autem, Brno je celý policajtů.

Váhám, jestli má také zajet, je tam něco jiného, než v Praze, nebo ne.

Ono přeci jenom jet 200 tam a 200 zpět...

Poreferujte, má li to smysl.

zdravim kluky do Brna! Mate krasne vlajky! ;-)

Janka - takové červeno,bílo,modré. Musím říci, že jsou vidět z každýho vchodu. Dobré lákadlo.

Leiter - Včera a dnes by to šlo. zítra tam bude nával. Nic nového pod sluncem tam nenajdeš. Jedině Zelenka a poprvé Juránek.

Stojí za to akorád Daiwa.(beru mořský rybolov ) Jelikož nic neprodávají, tak tam je málo lidí a je se tam na co koukat.

Jinak Zerp něco říkal o hosteskách od Mivardi. No uvidíme fota večer.

Že by nová hádanka ?

007

hmm - odkudpak je asi maji ... :-D

díky , alespoň ušetřím.Také bych tam nejel za sladkým rybolovem, mě uže také bere jen moře...

Opravdu, jestli chcete pozdravit Zoomáky, Zerpáky ( jsou tam 2 ) Dufka , tak přijeďtě. Klidně se odpoledne stavte u mne na kávičce. Rád Vám Mamma-miu uvařím.

Fehova - kaprařina

Magdeburg - Mořský

Jsou speciálky. Ne směsky.

Vím, že by se u nás prodejní výstava mořského rybolovu nechytla.

Ale za týden je tu Spálov.

Je dost možné, že Zerp tu s holkama z Mivardi zůstane přes týden a všechno poveze rovnou do Spálova.

A ceny má dobré.

to 007:nevezmeš kávu do Spálova,rád bych ochutnal?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.