Ahoj všichni,
chci se zeptat zda si tady někdo na webu zaplatil tento druh pojištění?a jaké s tím má zkušenosti. dík jenda
Ahoj všichni,
chci se zeptat zda si tady někdo na webu zaplatil tento druh pojištění?a jaké s tím má zkušenosti. dík jenda
Ahoj, dnes jsem vyřizoval s AllRisc pojistku na rybolov v Norsku a poslali mi smlouvu s odkazem na zrušený obchodní zákoník. V hlavičce musí být odkaz na nový občanský zákoník. Mně už to opravili, tak si to pohlídejte, abyste nebyli pojištěni podle neplatného právního předpisu.
Odpovědět
nemužem sehnat pojistovnu na nasše krasný auto mercedes sprinter ,kterým jezdíme už 10 let norsko. protože je 15 let starý,a navíc jedem přes rigu a s tallinu trajekt do finska.děkujem za radu.sehnali sme jen asistencní služby do 40 tis.a to je málo.
Odpovědět
to Rivelino: Myslím, že tě nastejno jako pojistka vyjde, když si půjčíš nového tranzita od Nakiho. Máš to bez starostí a 100% kvalita i s asistencí. Využíváme jeho služeb a max. spokojenost.
Odpovědět
[citace]otouch napsal:
Ahoj, dnes jsem vyřizoval s AllRisc pojistku na rybolov v Norsku a poslali mi smlouvu s odkazem na zrušený obchodní zákoník. V hlavičce musí být odkaz na nový občanský zákoník. Mně už to opravili, tak si to pohlídejte, abyste nebyli pojištěni podle neplatného právního předpisu. [/citace]
Já jsem zařizoval pojištění včera u Doršáka v Brně a smlouva dle nového OZ :-) :-)
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...