Hasvik, NO
temperature icon 11°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Rybářská videa

Počínaje dneškem jsme se rozhodli uvolnit zdarma všechna naše videa na internet (youtube). Zastáváme názor, že DVD je mrtvý formát a byla by škoda, kdyby všechny tato videa upadla v zapomění. Ikdyž jsou již staršího data vydání, tak stále obsahují mnoho různých návodů a instruktáží, které se můžou hodit jak profíkům, tak začátečníkům. Užijte si to. ;)

Lov tresek v Norsku

Rybolov v Britské Kolumbii

Jak ulovit 100kg sumce

Česká kaprařina s Karlem Niklem

Česká sumcařina

Lehká kaprařina

Lov dravců přívlačí

Lov kaprů feederem

Plavaná

Rybaření s echoloty

Rybolov s feederem

Rybolov na Soroya 2016 - upoutávka

Odpovědět

Pěkné video z řeky, kudy většina z nás jen projíždí. Jednou to musím zkusit.

Holky, ryby, chlast, co více si přát?

Počínaje dneškem jsme se rozhodli uvolnit zdarma všechna naše videa na internet (youtube). Zastáváme názor, že DVD je mrtvý formát a byla by škoda, kdyby všechny tato videa upadla v zapomění. Ikdyž jsou již staršího data vydání, tak stále obsahují mnoho různých návodů a instruktáží, které se můžou hodit jak profíkům, tak začátečníkům. Užijte si to. 😉

Tleskám ve stoje. Hodně dobrýho videa na dlouhé zimní večery. Ideální by bylo kdyby se k tomuto kroku odhodlalo více českých producentů rybářských filmů, třeba chytej.cz, ale to se asi nestane. Děkuji teamu rybolovnorsko.cz za uvolnění jejich vedií na youtube.com.

Rapala

Sudán - dosud neobjevené rudé moře. Hladinová přívlač a jiggin na velké ryby.

Lov na dírkách nedaleko Osla může být inspirací pro mnoho z nás.

Lov velkých potočáků na dírkách

Upoutávka na nové video od Daiwa Česká republika.

Zdolávačka halibuta 210cm 150kg

K videu na ulovení velkého halibuta.

Měl jsem velké štěstí,že jsem byl u toho,když Mikulčák  chytil halibuta 210 cm a 110kg Než ho dostal k lodi trvalo 2 hodiny a 15 minut,po zaháknutí na gaf  s lanem začalo rodeo,co jsem v životě neviděl.Vařila voda kolem lodi ,neskutečné výpady  Halíka a salta  se jen tak nevidí.Největší problém byl dostat ho do lodi.Ocasní smyčka se moc neosvědčila.I to vylovení byl zážitek na celý život.Tady ve videu  s Halí´kem  tolik problémů neměli,u lodi byl jak beránek a pokusy s použitím gafů byly směšné.A vytažení do lodi-nejdůležitější část -tam nebylo ukázáno.Gafy bez lana jsou pro takové monstrum na nic.V našem termínu tam i Němci měli tak velkého halibuta až u lodi,ale závěrečný manévr se jim nepodařil.

Na staré diskuzi to bylo na videu.Věřím,že Mifak to sem přidá jako důkaz.

Svědci: Brácha Mikulčáka,Geňa,Mifak,Belmondo(oprava - Kasanova)

na závěr: velká gratulace k takovému úlovku.

Děda

Asi máš na mysli toto video, je to tak?

Marfi, krásné záběry z drona. Trochu mě tam chybí nějaké úlovky. Jakou jste měli největší rybu?

Halibut přes  200kg chyť a pusť.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.