Hasvik, NO
temperature icon 12°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Rybareni v USA

zdravim vsechny z Texasu

v Usa ziju jiz nejakej patek a posledni leta jsem se zabydlel v Galvestonu.No o cem chci debatu...

Mam tady dva baraky,lod,skusenosti s rybarenim...

Napadlo mne vyuzit toho a spojit prijemne s uzitecnym...

Nemam ovsem predstavu o moznem zajmu...

Nechci zadnou cestovku,predstavu mam takovou ze se proste postaram o partu rybaru. Vyzvednuti na letisti,ubytovani u mne(jeden dum 200m od plaze,druhej v zalivu s lodi a rybama doslova pod kuchyni)A pak rybareni...(supr rybareni) naradi zapujcim a ze vsim poradim,pomuzu ,budu provadzet celou dobu...Lze lovit red drum,black drum(bezne 30-60 liber) ruzne zraloky (bezne 200 a vic liber)a vubec vse mozne.

Nedelam rybolov daleko na mori ale i to lze zajistit.Muzete si udelat klidne dovolenou s rodinou(pro zenu a deti je tady atrakci opravdu dost)

Myslite ze o neco takove by byl medzi vama zajem?Jo a dotaz na cenu..

kolik je realne chtit za to co jsem psat treba pro 4 lidi na tyden?

Odpovědět

Asi jsi měl špatný dům už od začátku. Ostatní baráky na fotkách jsou neporušený....

DKlukin asi jsi se blbě dival podivej se pár foteček naspět

DKlukin hurikan byl v roce 2008,ostatni baraky jsou jiz davno opraveny

puvodni dum pochadzi z roku 1970,ano byl spatnej.To jak se stavelo tenkrat a dnes nejde srovnat.hodne domu i vice poskozenych lide opravili...

ja chtel ale dum zvetsit a proto to nakonec dopadlo takhle8-O

jeste je potreba dodat ze puvodni dum prezil jiz nekolik velkych hurikanu,opravitelnej ale byl...jenze pokud jsem chtel udelat podkrovi neslo to jinak,dalsi vec jsou nove predpisy platne teprve od noveho roku...a taky dotace od statu ktera se dala vyuzit jen elevaci a uvedenim domu do novych ,,kodu,,

shark: psal jsem ti mail, budeme v cervnu v TX, je mozno se domluvit na nejakem rybolovu???

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!