Hasvik, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 18°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Rybareni v USA

zdravim vsechny z Texasu

v Usa ziju jiz nejakej patek a posledni leta jsem se zabydlel v Galvestonu.No o cem chci debatu...

Mam tady dva baraky,lod,skusenosti s rybarenim...

Napadlo mne vyuzit toho a spojit prijemne s uzitecnym...

Nemam ovsem predstavu o moznem zajmu...

Nechci zadnou cestovku,predstavu mam takovou ze se proste postaram o partu rybaru. Vyzvednuti na letisti,ubytovani u mne(jeden dum 200m od plaze,druhej v zalivu s lodi a rybama doslova pod kuchyni)A pak rybareni...(supr rybareni) naradi zapujcim a ze vsim poradim,pomuzu ,budu provadzet celou dobu...Lze lovit red drum,black drum(bezne 30-60 liber) ruzne zraloky (bezne 200 a vic liber)a vubec vse mozne.

Nedelam rybolov daleko na mori ale i to lze zajistit.Muzete si udelat klidne dovolenou s rodinou(pro zenu a deti je tady atrakci opravdu dost)

Myslite ze o neco takove by byl medzi vama zajem?Jo a dotaz na cenu..

kolik je realne chtit za to co jsem psat treba pro 4 lidi na tyden?

Odpovědět

konecne stavim

coz tohle,to slo rychle

ale ty pasy proti hurikanu nemeli konce

konecne venkovni oplasteni

strecha pred finisem

situace vcera

a dnes po 5 nebo 6 tydnech (ani presne nevim) mam den volna:-D

pokracovani priste

To je zajímavé - u nás hurikány nemáme, ale baráky stavíme z cihel a betonu. Tam to fučí každou chvíli, ale dům=vyfintěná stodola.

Z takových špejlí jsem kdysi dělal model Eiffelovky... :-D

Ale vážně: držím všech deset - neboť tak trochu vím, oč kráčí. Já již stavím 11. rok...

Doki diky:-D

tady mame cihly zakazane,prvni letni bourka by to sundala.

pevnost tyhle domu je nepredstavitelna,predpisy nechutne prisne...

v lokaci kde stavim musi dum vydrzet bez poskozeni(s rezervou) 130MPH(210 km/hod)dle novych predpisu...

Krom toho velke naroky na tepelnou izolaci(R) je tezky splnit jinak nez takhle.Ver mi nejlepsi dum je drevenej,a to sakra vim co rikam(stavar jsem lepsi nez rybar)

D:-D

ps.stavim 6 tydnu a do dalsich 6 tydnu je hotovo,taky vihoda proti cihlam;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.