Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Rybaření v Thajsku

Nazdar kamarádi.

Právě jsem se vrátil z Thajska a kdo tam byl, snad mi dá za pravdu, že je to také zajímavá destinace pro nás, mořské nadšence.

Je sice pravdou, že jsem byl chytat jen jednou, ale podle slov okolních rybářů by stálo za to, abychom toto téma, již vzhledem k cenám, které jsou nepoměrně nižší, než např. na Maledivách, trochu probrali.

Jinak jsem byl velmi mile překvapen cenami rybářských potřeb, ať už se týká prutů, navijáků i nástrah.

Kdyby měl někdo zájem, poreferuji, jinak téma klidně nechte v propadlišti dějin.

Odpovědět

A kterou? Tu co nikdy nikdo neviděl nebo tu z té fotografie? :-D:-D:-D:-D:-D

8-) :-D 8-)

Chlape, koukej se namazat i zvenčí, začínáš připomínat rudého bratra :-D :-D :-D

I když na druhou stranu alespoň ladíš s manželkou :-) :-)

Pafko, máš ve všem pravdu, ale že jim to sluší!:-P

[citace]kulik napsal:

Pafko, máš ve všem pravdu, ale že jim to sluší![/citace]

To bezpochyby :-) :-) Jen by mě zajímalo, jestli si tam pořádně od plic zabékali hymnu Norků? :-) :-)

Sluší jim to tam. To se musí nechat. ;-);-);-);-);-)

[citace]mara45 napsal:

Tak Zerpík je už na signálu a dnes by měl konečně přestat popíjet pivko a slivovičku a vyjede na moře...[/citace]

Postava jak lusk...jen si to tam užite...8-)8-)8-)

Ale, že to kluci paní Colombové sluší, co říkáte;-)

Ty vo.e, On a paní Kolombová žije, díky Bohu! :-P

Jsme na Krabi,kde jezdíme na motorce a na prohlídku ostrova.Rybolov mám zajišťěny po 20.1.- world fishing Krabi.

Za dva dny jedeme na Phi Phi.

Pozdrav všem na rybolovnorsko...............Zerp

[citace]zerp napsal:

Jsme na Krabi,kde jezdíme na motorce a na prohlídku ostrova.Rybolov mám zajišťěny po 20.1.- world fishing Krabi.

Pozdrav všem na rybolovnorsko...............Zerp[/citace]

Vláďo hlavně piš, víš že sbírám známky:-D

Opatrujte se. Jiřan

[citace]zerp napsal:

Pozdrav všem na rybolovnorsko...............Zerp[/citace]

Tak dvacátého čekáme na fotky ty kluku ušatá. A pozdrav paní Colombovou co svět ještě neviděl :-D:-D:-D:-D:-D

Zerpe. K ostrovu Phi Phi připlouvají žraloci obrovští. Proplouvají když budete na jižní straně tak vpravo u těch vysokých skal. Já jsem to štěstí neměl a nepotkali jsme ho. Naproti je ostrůvek Bambu, ale asi to bude po tsunami zničené. Přeji úspěch.

:-D:-D Tak fotky.....a ryby....:-D Prijedu v TOP stavu....mate se na co tesit......:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!