Hasvik, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Rybaření v Thajsku

Nazdar kamarádi.

Právě jsem se vrátil z Thajska a kdo tam byl, snad mi dá za pravdu, že je to také zajímavá destinace pro nás, mořské nadšence.

Je sice pravdou, že jsem byl chytat jen jednou, ale podle slov okolních rybářů by stálo za to, abychom toto téma, již vzhledem k cenám, které jsou nepoměrně nižší, než např. na Maledivách, trochu probrali.

Jinak jsem byl velmi mile překvapen cenami rybářských potřeb, ať už se týká prutů, navijáků i nástrah.

Kdyby měl někdo zájem, poreferuji, jinak téma klidně nechte v propadlišti dějin.

Odpovědět

[citace]DOSKY napsal:

Trošku mu závidím. Já sedím před televizí. [/citace]

Nezáviď, příští rok to ze Zerpem rozjedeme v tropech.

Na tak jooooooo. :-D:-D:-D:-D:-D To mě trochu uklidnilo. :-P:-P:-P:-P:-P:-P

[citace]DOSKY napsal:

Na tak jooooooo. To mě trochu uklidnilo. [/citace]

Došky, mi zůstaneme věrní Norsku, že;-)

Kluci,je to jako v životě,chce to občas změnu!:-D

Nikdy neříkej nikdy. 8-)8-)8-)8-)8-)

Zerpík přistál v Bankoku a dává si pivko.Večer letí k moři...

To je situace. Současně mu to přeji (i dalším) a závidím. Kam letí - asi na Krabi - fotit barevné zátoky?

[citace]DOSKY napsal:

Nikdy neříkej nikdy. [/citace]

To je sice pravda, ale věrnost se někdy vyplácí:-D:-D:-D

Jiřane pejskovy ano chlapovy néééé;-);-):-D

[citace]kim napsal: To je situace. Současně mu to přeji (i dalším) a závidím. Kam letí - asi na Krabi - fotit barevné zátoky? [/citace]

Už tam byl asi 4x tak bude hodně cestovat.Samozřejmě ale jede na jih,kde to je prý nejkrásnější.

Jo už psal,že jsou u moře,tak jim taky trochu ten vegáč závidím.

Zerpík mi psal SMS kolem 17:30, tam byla skoro půlnoc. Jsou v pohodě na místě a ubytování super, sice jsou dost unavení, ale zrovna šli do města na večeři...jsou velmi spokojení, že dorazili na místo bez problémů..

Je třeba, aby si Zerp odpočinul a nachystal si hlasivky na Spálov. Bude je potřebovat. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hlavně aby ho tam něco nesezoblo. 8-O

No to nesmí. Kdo by moderoval Spálov. :-D:-D;-);-):-P:-P

Nazdar Zerpíčku ty kluku jeden ušatá, na válení u moře je tam s tebou paní Colombová ty koukej chytat a dávat sem fotoo:-D:-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!