Hasvik, NO
temperature icon 1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 10°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Rybaření v Thajsku

Nazdar kamarádi.

Právě jsem se vrátil z Thajska a kdo tam byl, snad mi dá za pravdu, že je to také zajímavá destinace pro nás, mořské nadšence.

Je sice pravdou, že jsem byl chytat jen jednou, ale podle slov okolních rybářů by stálo za to, abychom toto téma, již vzhledem k cenám, které jsou nepoměrně nižší, než např. na Maledivách, trochu probrali.

Jinak jsem byl velmi mile překvapen cenami rybářských potřeb, ať už se týká prutů, navijáků i nástrah.

Kdyby měl někdo zájem, poreferuji, jinak téma klidně nechte v propadlišti dějin.

Odpovědět

:-D

Tak já jedu.......:-D:-D

BOJUJ !!!!!!!!!!! A k ČEŘIČŮM DO KOUTA !!!!! POZDRAVUJ HO !!!!!:-D

Abys ho náhodou nenaštval, ten vytetovaný znak patří West Ham United ( hrál za ně i T. Řepka) a ne Totenhamu. Tyhle fanoušci na to bývají dost háklivý :-). Tak jen malé upřesnění, abys náhodou neměl průser.

Pane kolego diky moc uz jsem v KRABI od 13 hodin a rano jedu v 7 hodin na to jezero. Jednu udici Selier Matador a Tica Cybernetic i 400 m poradne pletenky mam sebou,ale doufam ze mi tam něco kvalitního i pujci.Na co jsi to prosim te chytal kdyby tam ten kamos nahodou nebyl? Asi na nejaky kus ryby,ale mel jsi to u dna, nebo nejak na kacu ve sloupci? Co tomu kámošovi tak chutna,normalne když jedu nekam lovit tak všude beru branicke cervene ,ale tady ho nemam.Jinak zdravi Butak z Novych Branic u Ivancic u Brna.

Nazdarek pane kolego,tak za hodinku mi to konci,ale mam brutalni zážitek,hned po dvou hodinách chytacky jsem chytil Arapajmu jako krava tesne přes dva metry a rikal ten anglan ze asi 90 KG. Jinak ten tvůj kamos ze uz tu přes rok nepracuje. A ten nas pruvodce me trosku nasral ,ze me nenechal ani poradne vyfotit,protoze je to asi ryba kterou uz v zivote nechytim. Hned ji odhaknul a když jsme ji zvedli tak po první fotce sebou skubla a byla v hajzlu. I tak super zážitek a fotku ti poslu,ale byl to jediny zaber za cely den ale stal zato. Tak zatím zdarec a diky moc.

[citace]svatamir napsal:

Abys ho náhodou nenaštval, ten vytetovaný znak patří West Ham United ( hrál za ně i T. Řepka) a ne Totenhamu. Tyhle fanoušci na to bývají dost háklivý . Tak jen malé upřesnění, abys náhodou neměl průser.[/citace]

...Kladiváři 8-)8-)8-)

Zdravím,

byl jsem v Thajsku 2x a pokaždé super. Projeli jsme ho od Malajsie po BKK. Zkusím sem dát odkaz na vytvořené DVD.

Rád se podívám, sem s tím.

Tak co je s tím DVD?

Odkaz je tento:

http://uloz.to/x6nMPWCW/thajsko-zip

snad se mi to povedlo uložit. Na druhém díle se pracuje.

Zdravím,

tak po roce zase zpět do Thajska, je to tam asi fakt návykové:) Teď zrovna promýšlíme plán cesty a jedna z možností je strávit pár dní na ostrově Ko Phayam, kousek od hranic s Barmou a samozřejmě tam vyrazit na moře. Nemáte někdo zkušenost co se dá v téhle lokalitě chytit? Já zatím našel jen pár zmínek o rybaření a to ještě tak mimo řeč a na fotkách jen mrňavé čudle, jediné co by stálo za to tak Zlak nachový, ale to video co jsem našel, no nevím jistě jestli bylo opravdu z téhle oblasti.

Předem dík za každou radu.

V březnu se opět chystám do Thajska (od Malaisie po BKK). Sice s rodinou ale na nějakou rybku snad zbyde čas. Zbývá mi jen arapaima a budu to mít z Thajska komplet.

Po návratu dám vědět.

Odkaz je tento: http://uloz.to/x6nMPWCW/thajsko-zip snad se mi to povedlo uložit. Na druhém díle se pracuje.

Už to stahuji. Popřemýšlej, jestli není lepší si to dát na Youtube, než to složitě stahovat z uložto. Já si myslím, že Youtube je mnohem pohodlnější cesta pro všechny zůčastněné. Díky za video.

Tak jsem to video stáhl, ale nejde mě přehrát. Zkus to dát na youtube, rád bych to viděl. Díky.

Mám Windows 10 a stáhl jsem i přehrál bez problémů. Youtube je fakt pohodlnější. Jo a má tam ulovene krásné ryby. Dokonce i plachetníka. Myslim, že toto by hodně z nás zajímalo.

Odkaz je tento: http://uloz.to/x6nMPWCW/thajsko-zip snad se mi to povedlo uložit. Na druhém díle se pracuje.

Ahoj, viděl jsem video. Krásný ryby, gratuluji. Dokázali byste poradit, kam se v Thajsku vydat a na koho se obrátit? Kolik tam stojí jednodenní vyjížďka na moře?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!