Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 25°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 17°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Rybaření v Thajsku

Nazdar kamarádi.

Právě jsem se vrátil z Thajska a kdo tam byl, snad mi dá za pravdu, že je to také zajímavá destinace pro nás, mořské nadšence.

Je sice pravdou, že jsem byl chytat jen jednou, ale podle slov okolních rybářů by stálo za to, abychom toto téma, již vzhledem k cenám, které jsou nepoměrně nižší, než např. na Maledivách, trochu probrali.

Jinak jsem byl velmi mile překvapen cenami rybářských potřeb, ať už se týká prutů, navijáků i nástrah.

Kdyby měl někdo zájem, poreferuji, jinak téma klidně nechte v propadlišti dějin.

Odpovědět

2mara45 ten plachetník je tedy luxusní:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A to jsem zjistil plno super míst v Malajsii od dobrých kamarádu. Fotek z Thailandu mám plno. Příští cesta povede na Filipíny. Je tam vše velmi levné a ryby všude kam oko dohlédne. Tak to prozkoumám ....Zjistím info a dám vědět všem kdo má zájem. Čus ZERP

Já jen přispěju odkazem na proslulé jezero kde se dají chytit mamutí arapaimy, červenoocasí sumci a podobní.... jen ty ceny.....

pro ty co nevědí je to oblast Krabi, blízko turistické destinace AO NANG

http://www.greenfield-resorts.com/Specimen-Lake.html

Zdravim vsechny rybare. Velmi me prekvapil zajem o rybareni zde v Asii, proto pridam takovou informaci o moznostech na Filipinach. Bydlim tu nejakou chvili a s kamaradem, ktery je o par roku starsi, ma pres sedesat a ma zkusenosti s morskym rybarenim [zil dlouho v Americe a Svedsku], jsme se rozhodli poridit rybarskou lod, mysleno pro ucely rybarskych vyprav turistu. Protoze lod je nyni prvni tyden ve vystavbe a smlouva je na sedesat dni, je toto jen takova prvni annonce moznosti zde na Boholu chytat. Mame pripraveneho mistniho kapitana, ze znalosti vseho, co budeme potrebovat k tomu, abychom meli pekne zazitky z rybolovu.

Lod bude 12 metru dlouha, je pamatovano jak na komfort rybareni - s plosinou v predni casti 3x3.5 metru, v zadni casti prostor na trolling 3x 2 metry - tak i na relaxaci [moznost pripavy jidla z chyceneho na palube, relaxace v nastavbe atd]

Budu informovat, jak bude vse pripraveno privitat zajemce o rybareni zde.

Z Boholu zdravi Milan

To je super info. A jak je to jezero daleko od AO NANGU ? Byl jsem tam týden a bohužel jsem to nevěděl. A jaké ceny ? Jako Bung sam lan v Bangkoku ? Tam je to taky dost .

[citace]zerp napsal:

To je super info. A jak je to jezero daleko od AO NANGU ? Byl jsem tam týden a bohužel jsem to nevěděl. A jaké ceny ? Jako Bung sam lan v Bangkoku ? Tam je to taky dost .[/citace]

Hele seknul jsem se, je to podstatně vejš, ale u Krabi(AO NAng) je něco podobného...

odkaz na google maps

8-)

8-)

Budhové už vyhlížejí Zerpův přílet.

Pozor na kajmanky.

Tenhle druh palmy je docela ostrý.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.