Hasvik, NO
temperature icon -0°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 10°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Rybaření v Thajsku

Nazdar kamarádi.

Právě jsem se vrátil z Thajska a kdo tam byl, snad mi dá za pravdu, že je to také zajímavá destinace pro nás, mořské nadšence.

Je sice pravdou, že jsem byl chytat jen jednou, ale podle slov okolních rybářů by stálo za to, abychom toto téma, již vzhledem k cenám, které jsou nepoměrně nižší, než např. na Maledivách, trochu probrali.

Jinak jsem byl velmi mile překvapen cenami rybářských potřeb, ať už se týká prutů, navijáků i nástrah.

Kdyby měl někdo zájem, poreferuji, jinak téma klidně nechte v propadlišti dějin.

Odpovědět

:-D Vcra na strihani.....abych se vam libil........ tady je nyni 11 50 a 35 stupnu ..stin 8-)

8-) Jak jsem sam tak moc fotek s rybama nemam co? Ale zitra pokud nebude bomb ATAC nebo TAJFUN tak budu makat. Drzte palce kamaradi

:-D

Jo, jo, vy jste tady samý vopičky a nahotinky a pak zapomenete i na program. Transparent s rybářskými potřebami od zerpa jsem našel, ale blechama napsanou přednášku o Thajsku jsem přehlédl. ;-);-)

Tak mě zastřelte.:-D:-D:-D

On tam byl i u holiče.8-)8-) To se máme na co těšit...:-D:-D

Stepe, střílet tě nebudem, byla by tě škoda.:-P:-P

[citace]zerp napsal: to bude takova prednaska .... ze vas druhy den rano bude bolet hlava.....[/citace]

Myslím,že nás hlava bude bolet i bez tvojí přednášky...:-D:-D

Jo, tak z toho mám taky trochu strach. :-P:-P:-P:-P

Nejnovější zprávy od Zerpíka z Thajska.

Dnes Arapaima gigas 200 cm - 120 kg a Siam carp - 25 kg.

Fotky budou až bude na signálu.

[citace]mara45 napsal:

Nejnovější zprávy od Zerpíka z Thajska.

Dnes Arapaima gigas 200 cm - 120 kg a Siam carp - 25 kg.

Fotky budou až bude na signálu.[/citace]

Máro, opravdu to je Arapaima gigas?

Než sem Zerp dodá úlovky tak jedna zajímavost z hranic Thajska a Malaisie. Podotýkám, že jsem to celé natáčel. Ta moucha měla takovou sílu, že ze země pomalu vytáhla tu ponravu a začala ji konzumovat. Byla tak zaujatá lovem, že na kameře to mám asi z 15 cm.

:-D:-D Uz jsme v Bangkoku. Za 6 hodin Dubaj. Tady je 35 st. a 19 00. Ryby a fotky necham do Prague a do Letnan kde udu povidat na prednasce o Thailandu. Jeste 2 dny jsem mel od Arap. giga odrenej bok.Zdravim vsechny NORKY a hlavne Maru 45. Pak taky Sroubka. Sima Doskyho a ostatni V,I,P. kamarady :-D:-D

:-(:-( Kurva tady nemaj ani diru kam strcit SD kartu z fota.....:-S:-D:-D:-D:-D

Fotek mam 3000. A clanek na pokracovani jak Ordinace v ruzove zahrade

pro Sima na jeho stranky RYBOLOVNRSKO mam pri piti BIG CHANG BEER jiz nahrubo napsanej.Taky hezkyyyyyyyy :-D:-D Tak si jdu dat CHANGA a chystat se na vas ....kuciiiii usaty :-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!