Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Rybaření v Thajsku

« Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 … 21 Další »
radek
17.03.2012 ID: 524795

Nazdar kamarádi.

Právě jsem se vrátil z Thajska a kdo tam byl, snad mi dá za pravdu, že je to také zajímavá destinace pro nás, mořské nadšence.

Je sice pravdou, že jsem byl chytat jen jednou, ale podle slov okolních rybářů by stálo za to, abychom toto téma, již vzhledem k cenám, které jsou nepoměrně nižší, než např. na Maledivách, trochu probrali.

Jinak jsem byl velmi mile překvapen cenami rybářských potřeb, ať už se týká prutů, navijáků i nástrah.

Kdyby měl někdo zájem, poreferuji, jinak téma klidně nechte v propadlišti dějin.

0
Odpovědět
dosky
21.01.2014 ID: 1078194

Už teď se toho bojím. :-D:-D:-D:-D Nevím jestli jsme si ten stánek s Jiřanem neměli dát jinam. :-P:-P:-P:-P:-P:-P

0

Odpovědět

Jiran
21.01.2014 ID: 1078202

Hlavně, aby netočili na veletrhu pivo se "slonem":-D

0

Odpovědět

Sim
21.01.2014 ID: 1078206

Proč se toto vlákno jmenuje "Rybolov v Thajsku"? Já bych to nazval spíš "Jak proflákat měsíc v Thajsku". Zerpíku, kamaráde udělej s tím něco! :-x

0

Odpovědět

Jiran
21.01.2014 ID: 1078207

[citace]Sim napsal:

Proč se toto vlákno jmenuje "Rybolov v Thajsku"? Já bych to nazval spíš "Jak proflákat měsíc v Thajsku". Zerpíku, kamaráde udělej s tím něco! [/citace]

Michale, už založení tohoto vlákna napovídalo o čem se bude diskutovat:-(

0

Odpovědět

dosky
21.01.2014 ID: 1078211

Nechte ho kluka jednoho, musí si taky trochu odpočinout. Co by tomu řekla paní Colombová, kdyby byl pořád na rybách.:-D:-D

0

Odpovědět

Jiran
21.01.2014 ID: 1078213

[citace]DOSKY napsal:

Nechte ho kluka jednoho, musí si taky trochu odpočinout. Co by tomu řekla paní Colombová, kdyby byl pořád na rybách.[/citace]

Potom by se toto vlákno mělo jmenovat "jak jsem rybařil na dovolené v Thajsku";-)

0

Odpovědět

Sim
22.01.2014 ID: 1078227

Byl už Láďa na rybách, trochu se v tom ztrácím?

0

Odpovědět

mara45
22.01.2014 ID: 1078237

[citace]Sim napsal: Byl už Láďa na rybách, trochu se v tom ztrácím?[/citace]

Zerpík to pojal jako odpočinek a pohodu.Protože je tam sám rybář,tak se k vodě asi dostane málo.Když jezdila celá parta,tak nechali holky na pláži a vyjeli i na dva dny na moře.Už vidím,jak se tváří pani Columbová,kdyby jí Zerpík odjel přes noc na ryby.Ikdyž kdo ví,třeba by si zábavu našla...:-D:-D:-D

0

Odpovědět

zerp
23.01.2014 ID: 1078317

:-D Cus kuciiiii usaty.... Mam pujcenej tablet od jedne Thajky....Renca jena masege.....a ja se masiruju BIG Chang beer :-D Uzivam si jak PRASE.... Zazitku az vas bude hlava boleeeeet :-DUz se mne po vas a veliteli SIMOVI :-D stejska. 25.1.do 26.1. mam zamluven rybolov....Gillham fishing Krabi. Mrknetena jejich www a drzte mne palce.Pak smer Phuket a 30.1. mne mate v plne parade.....Prague a konecne vas budu zlobit.........zdravim vas vsechny mooooooc a tesim se na delany kravinek na nasem RYBOLOVU NORSKO ....fotek mam moooooc a povidani jeste vic. V Letnanech to rozjedem jak spravny norci. NORSKO je NORSKO:-D

0

Odpovědět

Jiran
23.01.2014 ID: 1078326

Doufám, že si nezanevřel na toulavou cikánku a plzínku:-D

0

Odpovědět

sroubek282
23.01.2014 ID: 1078342

[citace]zerp napsal:

Cus kuciiiii usaty.... Mam pujcenej tablet od jedne Thajky....Renca jena masege.....a ja se masiruju BIG Chang beer Uzivam si jak PRASE.... Zazitku az vas bude hlava boleeeeet Uz se mne po vas a veliteli SIMOVI stejska. 25.1.do 26.1. mam zamluven rybolov....Gillham fishing Krabi. Mrknetena jejich www a drzte mne palce.Pak smer Phuket a 30.1. mne mate v plne parade.....Prague a konecne vas budu zlobit.........zdravim vas vsechny mooooooc a tesim se na delany kravinek na nasem RYBOLOVU NORSKO ....fotek mam moooooc a povidani jeste vic. V Letnanech to rozjedem jak spravny norci. NORSKO je NORSKO[/citace]

A jejda...:-D:-D:-D:-D:-D:-D

0

Odpovědět

Step
23.01.2014 ID: 1078348

To sroubek282: :-D to by si zasloužilo vsunout zerpovi do programu spálovského srazu půlhodinku vyprávění o Thajsku s nějakými těmi obrázky :-D:-D:-D myslím, že to bude hodně zajímavý, a možná i krátkou tiskovku po skončení prezentace. :-D:-D8-O

0

Odpovědět

mara45
23.01.2014 ID: 1078349

[citace]Step napsal: To sroubek282: to by si zasloužilo vsunout zerpovi do programu spálovského srazu půlhodinku vyprávění o Thajsku s nějakými těmi obrázky myslím, že to bude hodně zajímavý, a možná i krátkou tiskovku po skončení prezentace. [/citace]

Zerpík dělá přednášky o Thajsku i na veletrzích,tak by mohl ve Spálově dát krátkou přednášku.Ukecám ho až se vrátí...:-)

0

Odpovědět

dosky
23.01.2014 ID: 1078350

Chlapci, vy neumíte číst? Máro i ty? Ty kluku ušatej. Na pozvánce na sraz ve Spálově je jasně napsané téma Zerpovi přednášky. A to je Thajsko. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

0

Odpovědět

zerp
24.01.2014 ID: 1078363

:-D:-D to bude takova prednaska .... ze vas druhy den rano bude bolet hlava.....:-D:-D

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 … 21 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.