Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 17°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Rybaření v Thajsku

Nazdar kamarádi.

Právě jsem se vrátil z Thajska a kdo tam byl, snad mi dá za pravdu, že je to také zajímavá destinace pro nás, mořské nadšence.

Je sice pravdou, že jsem byl chytat jen jednou, ale podle slov okolních rybářů by stálo za to, abychom toto téma, již vzhledem k cenám, které jsou nepoměrně nižší, než např. na Maledivách, trochu probrali.

Jinak jsem byl velmi mile překvapen cenami rybářských potřeb, ať už se týká prutů, navijáků i nástrah.

Kdyby měl někdo zájem, poreferuji, jinak téma klidně nechte v propadlišti dějin.

Odpovědět

Už teď se toho bojím. :-D:-D:-D:-D Nevím jestli jsme si ten stánek s Jiřanem neměli dát jinam. :-P:-P:-P:-P:-P:-P

Hlavně, aby netočili na veletrhu pivo se "slonem":-D

Proč se toto vlákno jmenuje "Rybolov v Thajsku"? Já bych to nazval spíš "Jak proflákat měsíc v Thajsku". Zerpíku, kamaráde udělej s tím něco! :-x

[citace]Sim napsal:

Proč se toto vlákno jmenuje "Rybolov v Thajsku"? Já bych to nazval spíš "Jak proflákat měsíc v Thajsku". Zerpíku, kamaráde udělej s tím něco! [/citace]

Michale, už založení tohoto vlákna napovídalo o čem se bude diskutovat:-(

Nechte ho kluka jednoho, musí si taky trochu odpočinout. Co by tomu řekla paní Colombová, kdyby byl pořád na rybách.:-D:-D

[citace]DOSKY napsal:

Nechte ho kluka jednoho, musí si taky trochu odpočinout. Co by tomu řekla paní Colombová, kdyby byl pořád na rybách.[/citace]

Potom by se toto vlákno mělo jmenovat "jak jsem rybařil na dovolené v Thajsku";-)

Byl už Láďa na rybách, trochu se v tom ztrácím?

[citace]Sim napsal: Byl už Láďa na rybách, trochu se v tom ztrácím?[/citace]

Zerpík to pojal jako odpočinek a pohodu.Protože je tam sám rybář,tak se k vodě asi dostane málo.Když jezdila celá parta,tak nechali holky na pláži a vyjeli i na dva dny na moře.Už vidím,jak se tváří pani Columbová,kdyby jí Zerpík odjel přes noc na ryby.Ikdyž kdo ví,třeba by si zábavu našla...:-D:-D:-D

:-D Cus kuciiiii usaty.... Mam pujcenej tablet od jedne Thajky....Renca jena masege.....a ja se masiruju BIG Chang beer :-D Uzivam si jak PRASE.... Zazitku az vas bude hlava boleeeeet :-DUz se mne po vas a veliteli SIMOVI :-D stejska. 25.1.do 26.1. mam zamluven rybolov....Gillham fishing Krabi. Mrknetena jejich www a drzte mne palce.Pak smer Phuket a 30.1. mne mate v plne parade.....Prague a konecne vas budu zlobit.........zdravim vas vsechny mooooooc a tesim se na delany kravinek na nasem RYBOLOVU NORSKO ....fotek mam moooooc a povidani jeste vic. V Letnanech to rozjedem jak spravny norci. NORSKO je NORSKO:-D

Doufám, že si nezanevřel na toulavou cikánku a plzínku:-D

[citace]zerp napsal:

Cus kuciiiii usaty.... Mam pujcenej tablet od jedne Thajky....Renca jena masege.....a ja se masiruju BIG Chang beer Uzivam si jak PRASE.... Zazitku az vas bude hlava boleeeeet Uz se mne po vas a veliteli SIMOVI stejska. 25.1.do 26.1. mam zamluven rybolov....Gillham fishing Krabi. Mrknetena jejich www a drzte mne palce.Pak smer Phuket a 30.1. mne mate v plne parade.....Prague a konecne vas budu zlobit.........zdravim vas vsechny mooooooc a tesim se na delany kravinek na nasem RYBOLOVU NORSKO ....fotek mam moooooc a povidani jeste vic. V Letnanech to rozjedem jak spravny norci. NORSKO je NORSKO[/citace]

A jejda...:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To sroubek282: :-D to by si zasloužilo vsunout zerpovi do programu spálovského srazu půlhodinku vyprávění o Thajsku s nějakými těmi obrázky :-D:-D:-D myslím, že to bude hodně zajímavý, a možná i krátkou tiskovku po skončení prezentace. :-D:-D8-O

[citace]Step napsal: To sroubek282: to by si zasloužilo vsunout zerpovi do programu spálovského srazu půlhodinku vyprávění o Thajsku s nějakými těmi obrázky myslím, že to bude hodně zajímavý, a možná i krátkou tiskovku po skončení prezentace. [/citace]

Zerpík dělá přednášky o Thajsku i na veletrzích,tak by mohl ve Spálově dát krátkou přednášku.Ukecám ho až se vrátí...:-)

Chlapci, vy neumíte číst? Máro i ty? Ty kluku ušatej. Na pozvánce na sraz ve Spálově je jasně napsané téma Zerpovi přednášky. A to je Thajsko. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D to bude takova prednaska .... ze vas druhy den rano bude bolet hlava.....:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.