Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 17°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Rybaření v Thajsku

Nazdar kamarádi.

Právě jsem se vrátil z Thajska a kdo tam byl, snad mi dá za pravdu, že je to také zajímavá destinace pro nás, mořské nadšence.

Je sice pravdou, že jsem byl chytat jen jednou, ale podle slov okolních rybářů by stálo za to, abychom toto téma, již vzhledem k cenám, které jsou nepoměrně nižší, než např. na Maledivách, trochu probrali.

Jinak jsem byl velmi mile překvapen cenami rybářských potřeb, ať už se týká prutů, navijáků i nástrah.

Kdyby měl někdo zájem, poreferuji, jinak téma klidně nechte v propadlišti dějin.

Odpovědět

Ahoj Zerpíku a paní Colombová,

pěkně si užíváte a to je dobře. Zerpe v pondělí za tebou plavu , tak mi plav na matraci naproti ať to nemám tak daleko:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zerpe, už se nám stejská. :-P:-P:-P:-P Nikdo tu nevymejšlí žádný kraviny. :-D:-D:-D:-D:-D

Krásně si to Vláďo užíváš.Je to paráda a moc ti to přeji.:-):-):-)

:-( Dnes v Thajsku vyhlášen vyjímečný stav:-| nevíte ? Zerp už je doma..??:-|

... že by chtěl Zerpík převzít moc a vytvořit nám tam další základnu? :-) :-)

Doma ještě není, vrací se až ne přelomu ledna a února :-(

Snad bude vše v pohodě :-) :-)

[citace]Respi napsal: Dnes v Thajsku vyhlášen vyjímečný stav nevíte ? Zerp už je doma..??[/citace]

Teď jsem to zrovna četl na netu.Hned jsem mu psal,ať dá o sobě vědět.Naposledy mi psal v sobotu.

Je zatím jižně,ale z Bangkoku bude odlétat domů.

Až se ozve,tak dám info...

:-D:-D Moc v kravinach prevezmu az se vratim zdrav domu.... Jsem ok a Bangkoku se vyhnu kuciiiiii. Jsem v raji a zitra se presunuju na Gillham fishing v Krabi... od 25 do 26.1,

[citace]zerp napsal:

Moc v kravinach prevezmu az se vratim zdrav domu.... Jsem ok a Bangkoku se vyhnu kuciiiiii. Jsem v raji a zitra se presunuju na Gillham fishing v Krabi... od 25 do 26.1, [/citace]. 8-)8-)8-) OK..!!

Tak se drž Zerpíku, už se nám stýská. Chybějí nám tvoje blbiny. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zerpe, hodně štěstí při návratu domů...8-)8-)8-)8-)

[citace]DOSKY napsal: Tak se drž Zerpíku, už se nám stýská. Chybějí nám tvoje blbiny. [/citace]

Počkej jak se vrátí odpočatej,tak nás na veletrhu strhá...:-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.