Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 18°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Rybaření v Thajsku

1 2 3 4 5 6 … 21 Další »
radek
17.03.2012 ID: 524795

Nazdar kamarádi.

Právě jsem se vrátil z Thajska a kdo tam byl, snad mi dá za pravdu, že je to také zajímavá destinace pro nás, mořské nadšence.

Je sice pravdou, že jsem byl chytat jen jednou, ale podle slov okolních rybářů by stálo za to, abychom toto téma, již vzhledem k cenám, které jsou nepoměrně nižší, než např. na Maledivách, trochu probrali.

Jinak jsem byl velmi mile překvapen cenami rybářských potřeb, ať už se týká prutů, navijáků i nástrah.

Kdyby měl někdo zájem, poreferuji, jinak téma klidně nechte v propadlišti dějin.

0
Odpovědět
MifakM
17.03.2012 ID: 1032601

A cena takového týdeního zájezdu i s dopravou?

0

Odpovědět

radek
17.03.2012 ID: 1032610

Nebyl jsem na rybářské výpravě, nýbrž jen na dovolené s rodinou ( musím, jinak mě stará nepustí na ryby do Norska :-D:-D:-D)

Ale k vćenám, kdyby někdo uvažoval asi takto : cena letenky přes nejlevnější např. Aerosvit cca 10.000,-Kč, s ČSA v kombinaci s Etihadem, jako jsem měl já 14.000,-Kč. Mě se s Aerosvitem nechtělo, nýbrž to jsou Ukrajinci a já těm jejich letadlům nevěřím...

Samotná doprava na místo rybaření, např. oblast Ko Chang vyjde taxikem z letiště v Bangkoku na cca 2000,-Kč jednosměrně, toto taxi vezme až 9 lidí, takže směšná položka za jednoho. Dále pronájem bungalovu cca 500,-Kč/ den pro 4 osoby bez klimy, s klimou cca o 100Kč více.

No a pronájem lodě typu speedboat pro 7-9 lidí 3000,-denně včetně kapitána a kuchaře v jednom člověku.

Počítej se mnou na jednoho člověka může tatop dovolená vyjít při výpravě 4 lidí na 8 dnů na moři : do 22 tis Kč.

A to sice počítám dražší letenku s ČSA a nepočítám tam jídlo, které však stojí cca 100Kč / den na hlavu. Alkohol je jiná stránka, např pivo 0,5 l stojí v krámě cca 20 Kč.

Asi si založím cestovku, když to tady tak počítám.

0

Odpovědět

pecana1
17.03.2012 ID: 1032628

Co jste chytil,

chtělo by to nějaké fotky.

Myslím za rybu....:-D

0

Odpovědět

Bowhunter
17.03.2012 ID: 1032646

Zdarec nedá mi se nepřidat :-D já se vrátil z Thajska taky ted v lednu a absolvoval jsem jak mořský rybolov tak sladkovodní .Na moři klasika ......hlavně kranasové nějaký tůnák,a do toho jsme to sem tam proložili baracudou.zajímavý byl i sladkovodní rybolov kde se naskýtala možnost chytit i arapaima,mekongský sumec ,a spousta dalších druhů ryb ale nakonec jsem chytil jen ty mekongy ....... ovšem boj s 20 kg mekongem bylo opravdu žůžo..... překvapil mě i opravdu šetrný způsob vylovení a následně ošetření ryby ,kdy se rána po háčku ošetřila tinkturou a rybu pak následně Thajci zavezli do takového klidového místa odkud pak ryba po vzpamatování se pokračovala zpět do jezera kde mohla pak udělat radost dalším rybářům.[

0

Odpovědět

Bowhunter
17.03.2012 ID: 1032647

Pohodlí pro rybáře:-D

0

Odpovědět

Bowhunter
17.03.2012 ID: 1032648

A na závěr troška dobrotek :-D

0

Odpovědět

Bowhunter
17.03.2012 ID: 1032649

0

Odpovědět

Bowhunter
17.03.2012 ID: 1032650

Potvrzuji udaje Leitera ...dovča v Thajsku je poměrně levná a zážitků opravdu plná .Já ji už absolvoval po čvrté a tentou kout země jsem si opravdu oblíbil.A co navíc dá se absolvovat i s dětmi a manželkami které necháte na pláži a my muži se nerušeně můžeme věnovat rybolovu někde v ústraní :-D:-D:-D......a večer si nechat chyceného tůnáka udelat v nějaké místní restauraci jak to dělali my .

0

Odpovědět

zerp
18.03.2012 ID: 1032712

Po 6 návštěvách jsem si Thailand zamiloval. Lze lovit jak na moři tak je zajímavé si vyzkoušet i lov na jezerech. Muj rekord je plachotník 245 cm na malého tunáka . Zdolávání asi 2 hodiny z klasické thajské lodičky mezi KO-LANTA a KO-PhiPhi u ostrova KO-HA. Mužu pruvodcovat nebo předám dostupné informace a zkušenosti. Bez toho je to celkem složité a vyhazování peněz. Vrátil jsem se po 30 dnech v unoru. Takže plný zážitku!!!!!!!!! Starší fota jsou na WWW.S.C.ZERP Čus V.ZELENKA

Mám i super místa na ubytování a na Phi Phi je nám majitelka víc než nakloněná PRO ČECHY !!!!!!!!! Jsou tam fakt skvělí .

0

Odpovědět

mara45
19.03.2012 ID: 1032763

pár fotek ZERPu v Thajsku

0

Odpovědět

mara45
19.03.2012 ID: 1032764

0

Odpovědět

mara45
19.03.2012 ID: 1032765

0

Odpovědět

mara45
19.03.2012 ID: 1032766

0

Odpovědět

mara45
19.03.2012 ID: 1032767

0

Odpovědět

1 2 3 4 5 6 … 21 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.