Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Rybaření s potápěním

• Toto téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Bohuslav Poles a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
  • Autor
    Jakub Ryba
    Člen
    (0 odpovědí)

Rád bych se při rybaření podíval pod hladinu s potápěčskou výstrojí. Poradí mi někdo, kde v Norku takovou destinaci najít (vzduch nebo nitrox). Mám Advanced OWD, 46 ponorů.

rasto paska
    Účastník
    (108 odpovědí)

Ahoj trescator,

pozri sa na tuto stranku

http://www.flatanger-vannsport.com/German/booking_german.htm

su to super chalani, poradia ti.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

napiste mi na muj mail janaseitz@centrum.cz – poslu vam neco

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (5 odpovědí)

Ahoj, podívej se na cestovku CA HITRA z Tábora, kdy? jsem tam byl, tak se tam potápěli a plnili si v kempu bomby. Luká?.

dalibor
    Účastník
    (298 odpovědí)

Jeden odkaz na Norsko potápění

vamor
    Účastník
    (93 odpovědí)

Zkus kontaktovat Develop VET s.r.o., Jaroslav Týle, tel : 777 620 862

od pří?tího roku budou mít mo?nost potápění jako novinku, letecky, plná penze atd.

trojhak
    Účastník
    (132 odpovědí)

Dá se potápět na Soroya, potápěl se tam někdo z Vás? Dají se tam naplnit fla?ky? Nebo půjčit automatika?

Martin Novák
    Člen
    (98 odpovědí)

Na Soroy jsem se také potápěl,ve staré diskuzy najde? co jsem tam viděl a za?il.Oernulf je také potápěč a má mo?nost plnění lahví.Automatiku si tam určitě nepůjčí?,není kde.Já si tam vezl své vybavení.Pří?tí rok si zase vezu věci sebou ikdy? jsem v na?í partě sám kdo se potápí.Potom je?tě nav?těvuji Norsko pouze s partou potápěčů kde si vozíme i svůj kompresor.Pokud bude? mít nějaký konkrétní dotaz tak ti rád odpovím.Podívej se do fotogalerie na slo?ky Martin Novák-Číča tam je pár fotografií z mého potápění.

Glum
    Účastník
    (183 odpovědí)

CICa:

Ty ďasy jste harpunovali? Bojuje tato ryba po harpunování?

Dál jsem se chtěl zeptat, jestli jste na Nordkapu polo?ili s majitelem sítě na King kraby?

Martin Novák
    Člen
    (98 odpovědí)

Na ďasa ti stačí obyčejný nů?,ta ryba si je tak jistá svojím maskováním ?e se nechá i pohladit.no?em ho při?pendlí? ke dnu a jediné co se v?dy sna?í udělat je do ?iroka otevřít tlamu.Na Nordkappu jsme klece nepokládali na to musí? mít zvlá?tní povolení,alespoň to tvrdil ná? domácí,tak jsme si zaplatili za 300 Nok na osobu loď s profi rybářem který měl klece polo?ené a v?e nám ukázal ale hlavně nám dal 25 krabů.ve fotogalerii je má fotka s krabem.

Martin
    Člen
    (1 odpovědí)

V Norsku ryby chytám u? deset let, ale toto je opravdu velká výzva! Potápěčský zkou?ky mám, tak proč toho nevyu?ít? Vím, ?e kamarádi, kteří se v Norsku potápěli, tvrdili, ?e je to ú?asný a kolik ryb se dá takto nachytat – Norské moře má prý svou atmosféru. Jen u nich byl trochu problém se zázemím, tak?e kdyby to někdo zaji??oval od nás, tak není co ře?it. Mů?ete mi někdo poradit, kdo by to mohl dělat? Zkusím to je?tě na potápěčským serveru.

Díky za odpovědi.

Martin

Bohuslav Poles
    Účastník
    (190 odpovědí)

na Soroya jedeme 21.4.2010 a já si s sebou beru potápěčskou výstroj. Doufám, ?e u? nebude moc studená voda a ryby pojedou za mnou do mělčích vod. Bude to první potápění v takhle studených vodách, tak?e uvidíme.

Martin Novák
    Člen
    (98 odpovědí)

Pokud má? sucháč tak nebude? mít problém.V srpnu měla voda na Soroy 6-7 stupňů,já sucháč nepou?ívám a po 45 minutách jsem toho měl dost.

Bohuslav Poles
    Účastník
    (190 odpovědí)

sucháč mám mo?nost si půjčit od ?váry, tak?e není problém. Na Soroya jsme byli teď prvních 14 dní v září a to voda měla je?tě stále 7 stupňů, ov?em duben je úplně něco jiného. Stejně chci jít max do 20-ti metrů. Třeba půjde Ornulf se mnou 🙂 Bohu?el z celé výpravy budu asi sám, kdo se chce potápět a o to je to náročněj?í a hor?í. Snad mě to tam pod vodou překvapí stejně, jako mě to mile překvapilo na sou?i. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Rybaření s potápěním

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(180)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...