Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu RYBAŘENÍ BRNO 2016

• Toto téma obsahuje celkem 30 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel blesk a poslední změna proběhla před 8 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 31)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Jiggine nahoď nějakou fotku tvých novinek.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Škoda ty neskutečné a jedinečné databáze poznatkú co tady vznikla.

Včera se podařilo vrátit drtivou většinu fotek do příspěvků staré (stávající) diskuze, takže se o žádné poznatky vlastně nepřišlo. Jen potřeba postupně opouštět stará témata (vlákna) a zakládat nová navazující na ně, což průběžně dělám. Je to proto, že si nová diskuze ne zcela rozumí se starým indexováním příspěvků a asi by pak špatně fungovalo vyhledávání, což byla škoda, protože jak píšeš je tady ta neskutečná a jedinečná databáze poznatků atd. 😉

kveta90
    Účastník
    (225 odpovědí)

Poděkování Všem,kteří se dnes zastavili u našeho stánku při cestě do Spálova. Užijte si to s plnou parádou. Květa, Jigin a Miloš.

kveta90
    Účastník
    (225 odpovědí)

Chtěli jsme obohatit toto vlákno o fotky z výstavy, ale bohužel mi to z mobilu nejde. Dám je až v neděli z PC.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Mobilní verze je teď upozadněná, dokud se nevychytá tahle hlavní. Těšíme se na fotky.

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Další den za náma,spousta kamarádů nás navštívilo a musím se všem poděkovat za své poznatky a zkušenosti.Sešla se naskutečná parta co míří do Spálova a asi tam to dnes bude hooodně těžký:).Na zítra mi zůstalo posledních 50 krevetek, tak kdo máte zájem, stavte se hned zrána nebo nebudou….Budete mít možnost si prohlédnout i navázaní, mám tam sestavenej celý prut…. skusim dát nějake fotky…

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Bez srandy co je na ty krevetky cílová ryba? Protože já bych je nejradši hodil hrnce a pak snědl… 😳 Vypadaj fakt skvěle!

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Z počítače jdou fotky vkládat perfektně, tak to bude v pohodě….Jak sledujem tak Duke nespí už štvrtý den…Chlape díky ,že se to povedlo udržet…..to by sme se ti mněli všichni norci na něco poskládat..i tady na výstavě se potvrdilo, že nás je spousta co každý den začínají pohledem na stránky RN a až pak začínají fungovat….

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Cílová ryba je Polak a používame to jak přívěs 70 cm nad gumu když Polaci neberou .Vyprovokuje to polaka k útoku právě na tu malú krevetku.I velcí polaci  téměř vždy upředností tu malou krevetku nebo streamrika před gumou…

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Příjmám Lexaurin po paletách. 😀 A pořád nevím co se chytit na ty kretky. Jo a děkuju.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Když už mě brácha uvolní na cestu do Norska, většinou po sezoně, někdy v září, tak o Polaka ani nezavadím. Minule mě dával Dedo145 tutový tipy, kde je chytak, ale stejně ani šupina. Jo a to mě Dedo145 proškolil na poslední chvilku, páč druhej den už odjížděl. Jak říkám, prostě po sezoně. 😀

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Příjmám Lexaurin po paletách. 😀 A pořád nevím co se chytit na ty kretky. Jo a děkuju.

Pavle, ten polack na vodě, byl uloven na tu krevetku? Ta nástraha vypadá velmi dobře.Jak se vrátím uděláme objednávku. Udělal bys nám plato, kde by byl pel měl flashjigy a krevetky?

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Jasné Michale, není problém pak si cinknem….na tý fotce je malý červený streamer.Loni jsme vyzkoušeli snad všechny barvy,ale jednoznačně nejlepší na mělčiny je čistá červená.Zajimavé je že oranžová výlučně chytala obecňačky a většinou to byli duble.Loni se mi nestalo, že by byli dva polaci na jednou.tento systém používame tehdy, když neberou. Taky má svoje slabiny…Ale na polaky založíme nové vlákno Polaci 2016 a budu tam psát.tady to pujde za pár dní do historie.Zpracuji nejaký článek o celé problematice a po výstavě ti ho pošlu..

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

Myslím, že toto již nelze nazvat výstavou… ale vetešnictvím….

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Máme po výstavě a musím se poděkovat všem,kteří se u nás zastavili na kus řeči a i něco si odnesli.Samozřejmě nesmím zapomenout se poděkovat Květce a Milošovi za pomoc.K samotné výstavě je těžko se vyjádřit…Nechce se mi věřit,že by se tady neuživily dvě kvalitní výstavy v Praze a Brně.Brno má svoji tradici a byla by škoda nechat ji zaniknout.Lidí přišlo dost, akorát obchodníků bylo míň proti ostatním ročníkům.Na výstavách se zbohatnout nedá, ale ten kontakt s lidma a kamarádma je k nezaplacení a je to  nejlepší reklama pro všechny…to je vše k letošnímu Rybaření 2016…..Král je mrtvý,ať přežije král 2017…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 31)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu RYBAŘENÍ BRNO 2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...