Zveme všechny kamarády,přátele a rybáře na pokec do stánků mořského rybolovu Jigina a Zerpa...Po roce máte možnost zkouknout novinky a pokecat o rybaření v Norsku...Za AQUANTIC TEAM Vás zve Jigin,Miloš a KVětka...
Zveme všechny kamarády,přátele a rybáře na pokec do stánků mořského rybolovu Jigina a Zerpa...Po roce máte možnost zkouknout novinky a pokecat o rybaření v Norsku...Za AQUANTIC TEAM Vás zve Jigin,Miloš a KVětka...
Dekujem za pozvani na Brno 2016 a preji celemu Aquantic teamu prijemne proziti. ctyr dnu v Brne,a hodne peknych konverzaci s ostatnimi Norky
Odpovědět
Bohužel jsem přišel o volňásek na BVV. Zrušené soukromé zprávy na RN. Pomuže mně někdo .
Odpovědět
Bohužel jsem přišel o volňásek na BVV. Zrušené soukromé zprávy na RN. Pomuže mně někdo .
Pošli mi mail, něco ti tam pošlu
Odpovědět
Tak jsem se vrátil z BVV. Zerpáci mají pivko studené a hned po 9,00 kdy se otevřeli brány vzali lidi Zerpa útokem. A to tam neměl letos ani ceduli ,,Sleva jako prase,,. Prošel jsem si to a po hodině jsem se vrátil. Musel jsem přiložit ruku k dílu, abych jim pomohl doplnit stojany, které za tu dobu dosti prořídly. Kluci (koulaři z protějšího stánku jen koukali ).Oni totiž Máru zapoměli v Praze a ten se kochal sedící ve Student Agency krásami naší země při cestě do metropole Moravy. Foto pouze z telefonu.
Odpovědět
Odpovědět
Naki, můžu Tě taky poprosit. Chci se tam zítra mrknout.
Odpovědět
Ahoj, dojedeme s Petrem Juránkem zítra odpoledne. Spíš je to "zkouška" spojení.
Odpovědět
Pošli mi tvůj mail na nakladal@fordcarent.cz a já ti to pošlu. Za chvilku jdu s Márou a Zerpem na pivko, ale na mailu jsem non-stop.
Odpovědět
Pošli mi tvůj mail na nakladal@fordcarent.cz a já ti to pošlu. Za chvilku jdu s Márou a Zerpem na pivko, ale na mailu jsem non-stop.
Naki, dnes jsem nemohl pít. Byl jsem autem. Můžeš si za mě dát 3-4 kousky ? Pánbůh ti to zaplať. ;)
Odpovědět
Naki, dnes jsem nemohl pít. Byl jsem autem. Můžeš si za mě dát 3-4 kousky ? Pánbůh ti to zaplať.
![]()
Ahoj kluci, právě si za vás dávám sedmičku Cabernetu, trénink na zítra užijte si to.
Odpovědět
Za pár hodinek znovu začíname...Atmosféra je jak na každé výstavě perfektná.Výstavy jsou fakt asi jediné místo,kde se setře konkurence a nastáva i mezi obchodníky přételství a vzájemná pomoc.Ja to vnímám jako jedno z mála míst ,kde mají lidé možnost se na jednom místě setkat s osobnostma rybaření,vyslechnout si spousta názorů a poznatků...a není nic hezčího,když po roce vám přijde poděkovat parta lidiček,že jste jim dobře poradil a ukážou vám skvělé úlovky...to pak člověk ví,že to má všechno smysl dělat, proto se oplatí na výstavy jezdit...taky zkouším nově stránky a myslim že to bude jenom si na ně zvyknout.Já jsem neměl problém s přihlášením, tak fungujeme dál a bylo by škoda to tady pohřbít...Škoda ty neskutečné a jedinečné databáze poznatkú co tady vznikla.Možná že by to,,soudruzi,,někde v CIA nebo FBI vykopali:D:D:D.Sime ctím podmínek ohledně reklamy na týchto stránkách,tak jen po domluvě s Tebou...Výhodou pro mě je,že se rybařinou neživím a stále mám jěště nestranní pohled na celou problematiku.Co se týka novinek je to spíš z vlastní produkce a po skončení všech testů v letošní sezoně budou zařazeny do výroby.Sám jsem zvědavý jestli se potvrdí naše tímové poznatky i u jiních rybářů.Rozhodně se otom tady bude psát...tak lidičky vstávat a šup se podívat na výstavu...
Odpovědět
Jak se tak hrabu v stránkach, tak fakt je to jen o tom, na to si zvyknout...jedeme dál
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...