Používáte je a jaké máte s nimi zkušenosti ? Které se vám osvědčily?
Používáte je a jaké máte s nimi zkušenosti ? Které se vám osvědčily?
[citace]ZM napsal:
Používáte je a jaké máte s nimi zkušenosti ? Které se vám osvědčily?[/citace]
Ahoj
Pouzivam Iphone 3GS 32G s namornou mapou Navionic - komplet Norsko s vodotesnym puzdrom Aquapac. Iphone 6x absolvoval norsko a doteraz absolutna spokojnost s presnostou navigacie a ukladanim bodov, tras.V Iphone planujem v klude na chate , ukladam body spolu s fotkou atd. Mne vyhovuje , ale mam ho ako zalozne GPS .Ako hlavne GPS pouzivam sonar s GPS Humm.997Cx.
Rasto
Odpovědět
Díky,vypadá to krásně,ale něco levnějšího...Co Garmin Etrex Vista HCX nebo GPSMAP 60 CSX ?
Odpovědět
Já bych chtěl spíš t.zv.outdoor navigace,takže bych se měl zeptat - jaké máte zkušenosti s Garmin GPSMap 60CSX a jemu podobných ?
Odpovědět
[citace]ZM napsal:
Já bych chtěl spíš t.zv.outdoor navigace,takže bych se měl zeptat - jaké máte zkušenosti s Garmin GPSMap 60CSX a jemu podobných ? [/citace]
Garmin udává, že toto je plně outdoorový přístroj odolný vůči slané vodě - Norsko BluChart Atlantik
+ západní Evropa, Topo Czech 2, Atlas Czech 8. Námořní mapu lze nahrát na SD micro datovou kartu, není součástí přístroje. Přístroj je odolný proti vodě. Vodotěsnost: dle normy IEC 60529 IPX7 (odolnost proti vodě při ponoření do hloubky 1 metru po dobu 30 minut)
Odpovědět
Ahoj, používám Garmin GPS map 60 CSx už několik let k plné spokojenosti, jen to má malý displej. Dnes už jsou i lepší.
Odpovědět
Mam Garmin Oregon, je to castecne vodotesny pristroj(asi jako 60csx) s dotykovou obrazovkou a vcelku velkym displejem. Chodi na tom bluechart atlantic, i ceske topomapy, ale i city navigator europe(silnicni navigace), dokonce i tzv. custom mapy (mozno vytvorit rastrove mapy z google earth nebo norskych topografickych map pomoci nastroje mobile atlas creator). Je to outdoorova navigace vhodna na turistiku i na kolo. Jo a jeste doplneni, drive jsem se snazil pouzivat GPS navigaci v smartphone nebo PDA, ale bylo to v tak extremnich podminkach naprosto nepouzitelne, nemluve o spotrebe.
Odpovědět
Má někdo zkušenosti s GPS Garmin Montana 600 nebo 650 na vodě?
Odpovědět