Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

ruční gaf

Ahoj chci se Vás zeptat zda náhodou nemá někdo naprodej tento ruční gaf?

Odpovědět

:-)používáme toto,naposled nám s gafem frnknul halík..!:-(

:-P

Zdar parto, známej mi vyrobil super gafy z nerezu, je to poctivá práce. Když bude mít někdo zájem tak může vyrobit.

Toto ešte niekto používa v 21 storočí?

Zdarec, a jak bys vtáhnul třeba 30 kg rybu ??

Ahoj, vylovovacími kliešťami s otočnou hlavou.

Ano používají to například všichni Norové a my samozřejmě také.

Tak skús použiť vylovovacie kliešte zvlášť pri rybách 10 - 30kg plus ktoré normálny rybár na konzum neberie a možno pochopíš pojem humánnosť /ak nevieš čo to je, vyhľadaj si v slovníku/ Partia Nórov s ktorými chodím ja na ryby toto stredoveké zariadenie nepoužíva a nikdy nepoužívala, tak by si nemal hovoriť za všetkých Nórov, za tvoju partiu tomu samozrejme verím.

Já Ti ty kleště neberu, ale ve středním Norsku jsem za 20 let chytil přes 10 kg asi 5 ryb, takže by pro mne by byly zbytečné a stejně jsou na tom ostatní Za celý zájezd se takové u všech účastníků dají spočítat na prstech jedné ruky. A na ryby do 10 kg, které pouštím mi stačí ruka s kevlarovou rukavicí. Závidím vám pouštění těch velkých ryb, pokud to ovšem nejsou mníci,kteří stejně vytažení nepřežijí. Ale jestli jezdíš na Soroyu nebo Lofoty, tak máš jistě pravdu. 90% nás ale jezdí do středního Norska a tam to chodí jinak.

Ahoj Maco s1

nějaký kontakt na Tebe??

Jestli mate nekdo zajem o gaty tak posilam mensi info. Rukojeť silnostěnná nerez prumer 22mm. Hák prumer 6 nebo 8 mm a délka podle Vas. Tel 605 550 523

Luhor, tak si tam nevyvražďujte malé a budete mať veľké :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.