Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Rok 2010-jak sa dařilo
- Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Salmon a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#3698 11.9.2010 v 11:03
Pojďme si chlapiska pokecat,jak sa nám letos v Norsku dařilo,na co sme chytali a jen tak letošní poznatky.
V čem byl letošek jiný oproti jiným rokům-a to byl.
No prostě všecko;-)
Nám letos moc nevyšlo počasí a bylo dost chladno oproti jiným rokům,voda byla o 5stupňů míň než předešlé roky,když sa počasí umoudřilo,tak ryby chtěli pouze menší nástrahy a nejůspěšnější byla vláčka.Pilkr nad 120-150g skoro vůbec nechtěli.
Jezdíme do středního Norska v první půlce května.
#14007 11.9.2010 v 13:53Ahoj, já byl v dubnu také ve středním norsku a trochu nás potrápila sopka, ale nakonec to docela šlo. Dal bych tomu tak 70% ze 100% 🙂
Nej byl chlavně pilkr a to nezáleželo moc na barvě, ryby byli před třením a útočila na vše.Pilkr okolo 150g byl top a povedlo se i pár mníků. Můj vysněný ďas se mi neustále vyhábá, ale počkej příště!!!
S pozdravem Láďa
😎
#14008 11.9.2010 v 16:28No jo, sopka ovlivnila asi celý léto.
Začátek srpna, kousek nad lokalitou, kam jezdí Šroubek a bylo to jedno velký trápení:- )) Na vláčku nic, po děsný dřině jen na velký pilkry (250 g) s masem a na hloubce… když se zadařila konečně větší treska, tak byla plná červů
Borůvky teprv začínaly zrát a brusinky nestihly za 14 dnů ani zrůžovět
#14010 11.9.2010 v 20:48Karavela napsal:
No jo, sopka ovlivnila asi celý léto.
Začátek srpna, kousek nad lokalitou, kam jezdí Šroubek a bylo to jedno velký trápení:- )) Na vláčku nic, po děsný dřině jen na velký pilkry (250 g) s masem a na hloubce… když se zadařila konečně větší treska, tak byla plná červů
jak píše Karavela-letos trápení,počasí nevyšlo,ještě ta sopka.Káždý rok nám neco nového donese 🙂
Příští rok to bude jiné 😎
#14011 11.9.2010 v 21:29sroubek282 napsal:
Karavela napsal:
No jo, sopka ovlivnila asi celý léto.
jak píše Karavela-letos trápení,počasí nevyšlo,ještě ta sopka.Káždý rok nám neco nového donese
Příští rok to bude jiné
To bude, bouchnou dvě sopky a já si zas namotám všechnu šňůru i s prutem na lodní šroub 🙂
#14014 12.9.2010 v 20:36Tento rok prvý krát na Hogsetu a úplná spokojnosť. Rýb bolo dosť a pošasie tiež vyšlo. Ak by to takto fungovalo aj ďalšie roky, nebudem sa hnevať.
#14015 13.9.2010 v 4:49Letos jsme byli až na přelomu června a července na Vikně,o měsíc později než loni.Říkal jsem,že už to bude pozdě, ale …. Počasí nám vyšlo a ryb jsme nachytali mraky,hlavně šli polaci. Takže zase lepší jak loni. Užse moc těším na příští rok.
#14129 19.9.2010 v 7:50Letos začátek září na Hitře a spokojenost:-)
Počasí naprosto fantastické, celých 10 dní na vodě. Ryby celkem při chuti, ale většinou jsme jezdili na otevřené moře. Mezi ostrůvky se chytaly spíš ty menší.
Co mě překvapilo, tak to, že ryby byly oproti loňsku téměř bez červů. Vloni měly všechny brutálně začervená játra a mnoho z nich mělo červy i v mase na bocích. Letos se daly brát bez problémů játra skoro od všech tresek.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Rok 2010-jak sa dařilo