Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Riumar-španělsko

• Toto téma obsahuje celkem 110 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 7 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 111)
  • Autor
    STANLYY
    Účastník
    (84 odpovědí)

3 ložnice: palandy

STANLYY
    Účastník
    (84 odpovědí)

filetárna a hned vedle je gril na ryby 😀

STANLYY
    Účastník
    (84 odpovědí)

Video z posledního rybolovu party čechů v Riumar.Aby jste viděli,že jsem zde nekecal.Doporučuju shlédnout to video celé,stojí to za to!!!

[yt=yf7VGcSixv4=yt]yf7VGcSixv4[/yt]

STANLYY
    Účastník
    (84 odpovědí)

Myslete si o mě co chcete,ale nejsem konfliktní člověk(jsem jen vášnivej rybář)a nechci se vzájemně s nikým napadat a urážet(proti nikomu nic osobního nemám).Ač nerad protože mě nebaví poslouchat kecy o reklamě.(dělám to zadara a dobrovolně jako spokojenej zákazník) částečně mě poprosil Zdeněk,(který je časově velice vytížen páč si vše zařizuje sám a nestíhá,a informovat vás tak o čerstvém dění ve španělsku abych vám to tu trochu zpestřil) a se kterým chci bejt zadobře.Páč to je u mě PAN rybář a chci tam jet příští rok znova na dovolenou.A abych dokončil co jsem začal posílám foto ubytování u Zdenka Slavíka pro případné zájemce,vášnivé rybáře jimž se moje reportáž líbila.Toto jsou skvělé stránky které se simovi moc povedli(sime přijmi mé uznání,klobouk dolů),ale v poslední době to někteří používají jako soukromou plkárnu,která s rybama nemá nic společnýho(nikoho nezajímá) a kazí image těchto skvělích stránek kde by si mohli rybáři vyměnit názory,zkušenosti napsat doporučení na ryb.lokality a pochlubit se úlovkama.

Reportáž,doporučení a zážitky z jiné lokality než je Norsko.Tady,nikdo neocení a jen zkrizujete(na pár vyjímek,těm děkuji).Raději ten promrhanej čas budu trávit třeba v posilovně nebo v hospodě.

Jen ještě pro vysvětlení,proč jsem psal panu RK,že Romeo není adekvátní průvodce:Když jsem už v loni začal shánět informace o lovu tunáku a připravoval se na letošní rybářskou výpravu do španělska,(psal jsem si i se španělskou firmou delta game)tak mi pan Romeo odepsal po roce toto!!!—

“tuňáky tady chytají všichni včetně dětí. Pokud samozřejmě jsou u delty najeti a berou.”

Proto jsem se osobně rozhodl pro Zdenka Slavíka a nelituju.A napsal RK měl jsis si najmout jiného průvodce,protože to sleduju celý rok a vím o čem mluvím, mohl jsi nachytat velké tunáky a splnit si sen, už jsem to psal v reportáži na předchozí stánce.Nic víc!

RK mám ti vyřídit od Zdenka Slavika,že ty ryby co jsi nachytal nejsou na 100 procent bonita.On prý pan Romeo ani neví co chytá,mě osobně je to jedno a nechci to raději řešit,aby mě zas někdo nenapadl.Jen vyřizuju vzkaz,-že se s největší pravděpodností jedná o malé tunáky.Na fotce jich máš tak 30.

1 tunák x pokuta 7000 eur za kus!

RK prej máš smazat ty fotky skočit do auta a rychle ujíždět domů, a máš pozdravovat Romea od Zdenka,zbytek komentáře nebudu raději zveřejnovat:)

Obrázek si ted udělejte sami proč jsem zvolil Zdenka!!!

Pokud někoho mé reportáže a doporučení z lovu pobouřili,omlouvám se,klidně si zůstantě V Norsku,je mi to fuk,nikoho k ničemu nenutím,aspoň zbyde víc ryb pro mě(stejně by jste to jenom vymasařili,není divu že nekteří píšou že je to v NOrsku s rybama čím dál hořší-když děláte sportovní rybolov do mřažáku a vybíráte tresčí játra pinzetou od červů-viděl jsem to na vlastní oči,tím nemyslím úplně všechny a bez urážky je mi to u p…..) .Dokonce jsem zvažoval že se přijedu podívat na váš sraz Norků do Prahy,páč jste mi připadali jako skvělá parta zapálenejch rybářů,ale změnil jsem názor.

Velice vás prosím už nikdo nereagujte na tento můj poslední příspěvěk,už nechci reagoavat ani odepisovat,moc děkuji.

Nashledanou,sbohem a Petrův zdar všem i tobě sroubku hodně štěstí(osobně proti tobě nic nemám),už sem lézt nebudu!!!

PS:Pro fanoušky tunáku a rybolovu ve španělsku bude kdyspozici stránka s videi,nejdřív si ale hodně promyslím jestli se mi ty video chtěj ještě dělat!!!

https://www.youtube.com/channel/UCK81Drf75CNqUIhOZdVXeEQ

Jiří Havlík

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

Nemíním tady taky nic řešit, vím, že zde panuje jistá rivalita mezi všemi průvodci. To co jsme nachytali určitě nejsou chranění tuňáci.A nevím proč bych měl skákat do auta jet rychle domů. Jinak si to tady pěkně užíváme po svém a jsme spojení. Toť vše.

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

😀

😀

To se v tom Španělsku jen hulí………???:-D

To se fakt nedá číst.

Byl jsem tam před pár měsíci…..a díky té SLAVNÉ….dvojici už tam plno lidí raději nepojede.

Pomlouvání a pomlouvání !!!§ Chytejte ryby raději. Porušujete všechnu slušnost. No ČEŠI CO ??????:-?

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

Dokonce jsem zvažoval že se přijedu podívat na váš sraz Norků do Prahy,páč jste mi připadali jako skvělá parta zapálenejch rybářů,ale změnil jsem názor.:-D:-D:-D TOTO NAPÍŠEŠ ?????pane STANLYYY ????

To STANLYY…..Prosím tak nejezdi. Sice tě neznám , ale toho štěstí by bylo na srazu RN až moc…..:-D:-D:-D

Fakt se musím smát:-D:-D raději nic nezvažuj !!!!! Urážíš spoustu skvělejch lidí co jezdí do Norska.Zrovna jsem v Norsku na Smole s kamarádama a to skvělejma !!!!

Pokud bude někdo chtít říct jak to tam je opravdu tak se ozvěte kdykoliv. Španělsko je krásné a chytání taky. Jen ti dva slavní pánové

by se měli raději dát do kupy a být pokorní…., ale je to jejich věc.Mistrů světa je všude dost…. Jinak zdravím tímto Šroubka . nenech se zatáhnout do těchto hovorů. Jsi dobrej kluk a nestojí ti to za to. víš co jsem ti povídal o těch pánech.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

zerp napsal:

Dokonce jsem zvažoval že se přijedu podívat na váš sraz Norků do Prahy,páč jste mi připadali jako skvělá parta zapálenejch rybářů,ale změnil jsem názor. TOTO NAPÍŠEŠ ?????pane STANLYYY ????

To STANLYY…..Prosím tak nejezdi. Sice tě neznám , ale toho štěstí by bylo na srazu RN až moc…..

Fakt se musím smát raději nic nezvažuj !!!!! Urážíš spoustu skvělejch lidí co jezdí do Norska.Zrovna jsem v Norsku na Smole s kamarádama a to skvělejma !!!!

Pokud bude někdo chtít říct jak to tam je opravdu tak se ozvěte kdykoliv. Španělsko je krásné a chytání taky. Jen ti dva slavní pánové

by se měli raději dát do kupy a být pokorní…., ale je to jejich věc.Mistrů světa je všude dost…. Jinak zdravím tímto Šroubka . nenech se zatáhnout do těchto hovorů. Jsi dobrej kluk a nestojí ti to za to. víš co jsem ti povídal o těch pánech.

Naprostý souhlas.

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Jelikož to tu pouze čtu a letos nemám, čím bych přispěl do mlýna, a tiše závidím, jak si to všichni užíváte, tak sem musím taky přispět.

Stanlyy –

Spousta z řad rybářů jezdí i do Španělska.

Jestli se zlobíš na někoho, kdo tě tu okřiknul, tak to asi bylo po právu.

Když se podíváš nahoru na lištu, tak tam je napsáno ,, rybolovnorsko.cz,, což znamená, že zde hlavně lidi komunikují ohledně Skandinávie.

Nikdo se nebrání pročítat i jiné destinace, ale zde bude bohudík hlavně NORSKO.

Je tu spousta jiných diskusí, které s Norskem nesouvisí.A spousta z nich je již zapovězena.

Tvůj elán do psaní ti popohánělo něco, čemu se říká ,, reklama ,,

Všichni věříme, že jsi se do toho dostal čistě náhodou, anebo příslibem.

Tvůj průvodce má tu možnost zde taky psát, proto nemusíš psát za něj. Jestli RK chytil, nebo nechytil něco zakázaného o čem si myslí tvůj průvodce, že je to špatné, tak ať to napíše sám. Je dospělej, dělá průvodce a ty mu cestu razit nemusíš.

RK má dobré zkušenosti s tím, kde je a věřím, že hledá i nové destinace, kde by mohl v klidu užívat.

Vidíš, jaké odezvy máš na jiných fórech. Proto nás tu neodsuzuj a dojeď na sraz. Poznáš fajn lidi, pobavíš se a rádi se od tebe něco dozvíme . Nebo chceš aby se tu psalo :

Rychle přišel, něco napsal a rychleji se ztratil ?

To by bylo škoda.

Pročti 30 stránek z každé diskuse a uvidíš, že tu nejsou jen masaři, jak si myslíš.

STANLYY
    Účastník
    (84 odpovědí)

Ahoj krivanku

zdáš se jako fajn chlap a děkuju ti že jako jediný jsi se mě zastal na ten sraz nepřijedu,ne že bych se bál,ale nemůžu mám zrovna šichtu v práci a dovolenou si šetřím na ryby.Vše co jsem napsal v těch reportech je pravda a za tím si stojím,nemám potřebu lhát.Respektuju tvůj názor že je to forum pro Skandinávii a Norsko,proto už se v tom nechci pitvat.Nikdy jsem vás všechny neházel do jednoho pytle.Dokonce i já si občas zamasařím klidně to řeknu jsme češi a z cizího krev neteče,ale někteří to fakt přehání!

Jediný co mě opravdu velice mrzí je pan RK nechtěl jsem mu zkazit dovolenou nebo ho urazit ani nic jinýho,ale přišel zrovna do mlýnice a mě ruply nervy.

RK mými ústy se ti co nesrdečněji omlouvám za toto politování hodné chování,ke kterému dochazí max. jednou za 100let.Fakt sorry veřejně se ti omlouvám a jen kvůli tomu jsem sem ted přišel páč mi to vrtá hlavou už 3 dny.Jestli jsi ješte na dovolené přeji krásný zbytek dovolené a užij jí naplno podle sebe.Vo tom to přeci je.Jestli jsi ještě něco ulovil pošli fotky ,už je nebudu komentovat,ale jen tiše závidět.

Komentář vlajkonoše,komentovat nebudu i když bych hrozně rád, nechci vyvolat další vlnu emocí.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

palec nahoru, omluvit se ať už jo tak nebo tak neumí každý…chlap ano:-)

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

oprava: palec nahoru, omluvit se ať už je to tak nebo tak neumí každý…chlap ano:-)

frigo
    Účastník
    (120 odpovědí)

to stanlyy

Zůstal jsi jaksi osamocen.

Tvé nadšení z lovu a touha se podělit z radosti z rybaření a úlovků s jinými, stejně postiženými, byť z jiných lokalit, tu byla pochopena jako nezdravá reklama a špinavá konkurence.

Škoda.

Mně se Tvé příspěvky líbily, i když do Španělska na ryby nikdy nepojedu.

Ahoj.

STANLYY
    Účastník
    (84 odpovědí)

děkuji oběma pánům za citovou i morální podporu:-)

boja
    Účastník
    (88 odpovědí)

to stanlyy rad si prectu vse co je zajimave o rybarive at ve spnelsku maledivach norsku tve příspěvky se mi libyli drz se at se ti dari v další rybarine boja

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 111)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Riumar-španělsko

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...