Hasvik, NO
temperature icon 8°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Riumar-španělsko

Ahoj kolegove rybáři,nechci nikomu dělat reklamu jen se chci s vámi podělit o zážitky.Jsem na 14 denní dovolené s manželkou ve španělsku u profesionálního průvodce pana Zdenka Slavíka.

Je to sice velice fyzicky náročný rybolov,protože tunák je opravdu bojovná ryba,takže po 45 minutovém boji je rybář vyčerpanej,ale je to krásný souboj s touto rybou a ten zážitek stojí za to si to zkusit.

Jsem tu zatím týden a po 3 výletech na moře jsme nachytali 9 tunáku od 30-60kg,nějaké bonita a makrely.Monentálně je španělsku silný vítr takže nemůžeme vyjet na moře, tak se jdu opalovat a odpočívat s manželkou na pláž.

Jirka

Odpovědět

STANLYY,se zájmem jsem si přečetl Tvoji reportáž z dovolené.Shlédl jsem i videa na trubkách.Doopravdy jsi si ji užil.Informace a rady budou určitě pro někoho velmi užitečné.Patři Ti poděkování.

Jsi borec.

cenda moc pěkně Ti děkuji za pochvalu,jsem velice potěšen že se má reportáž aspoň někomu líbila a nepotil jsem se u pc zbytečně.

Ahoj, jaké jste používaly pruty a šnůry.

[citace]mahimahi napsal:

Ahoj, jaké jste používaly pruty a šnůry.[/citace[citace]mahimahi napsal:

Ahoj, jaké jste používaly pruty a šnůry.[/citace]ahoj sorry ze jsem neodepsal driv,ale volal mi Zdenek ze je tu milion tunaku,tak jsem zesilel vzal si pujcku skocil do letadla a jsem zas ve spanelsku.fakt super tunaku moc a jsem tu bez stary tak lepsi jak Parba ve Vegas,za tyden ti odpovim a kdyz bude mit nekdo zajem napisu report:-):-):-):-(:-(:-)

pro ty mene chapave to co mi leze z kratasu je ploutev:-) i kdyz to vypada pro nekoho lakave:-):-)

ahoj, report určitě napiš - potřebujeme si oddechnut od tresek :-D:-D:-D

Ahoj Stanlyy, zítra tam odjíždíme ve trojce, v sobotu po poledni jsme na místě, máme objednaný domek v Riumar.

Nemám moc času sem chodit, takže se nezlob, že jsem Ti ještě neodpověděl.

ahoj RK jj vim o tom Zdenek uz se na vas tesi ja rano odletam,skoda ze se nepotkame:-( mohli jsme dat pivo a pokecat.Mas zavolat Zdendovi na whatsap:-):-)

Rade přeju šťastnou cestu užijte si to a přeju velké ulovky:-):-)

Hned bych jel taky :-P

vcera na zaver jeste jeden pekny tunak a dnes jedu domu:-(

[citace]mahimahi napsal:

Ahoj, jaké jste používaly pruty a šnůry.[/citace]

Ahoj tady máš ty slíbené pruty

prut: ILLEX Ashura Waiefu 250XH 150 - 200 g

naviják: Grauvell Kona Molokai 12000

Grauvell Colossus Molokai 12000

šnůra: cca 40 kg,lépe kvalitnější značka

A doba hájení tuňáků v tuto dobu? Nejsou náhodou hájení?? Ale nejsem si jistý, tak proto se ptám..

[citace]sroubek282 napsal:

A doba hájení tuňáků v tuto dobu? Nejsou náhodou hájení?? Ale nejsem si jistý, tak proto se ptám..[/citace] Tunák je hájený od 16.10-15.5 je na ně kvota!To znamená že je hájený celoročně!!!-chytat se ale může- foto a pustit.To znamená sportovní rybolov chyt a pust!I přesto že má velice chutné maso a nedá se masařit, každému doporučuji zkusit si souboj s touto bojovnou rybou,není nic lepšího kam se hrabe 2m sumec nebo 30 kg treska atd.ostatních ryb můžeš nachytat kolik chceš.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!