Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Riumar-španělsko

Ahoj kolegove rybáři,nechci nikomu dělat reklamu jen se chci s vámi podělit o zážitky.Jsem na 14 denní dovolené s manželkou ve španělsku u profesionálního průvodce pana Zdenka Slavíka.

Je to sice velice fyzicky náročný rybolov,protože tunák je opravdu bojovná ryba,takže po 45 minutovém boji je rybář vyčerpanej,ale je to krásný souboj s touto rybou a ten zážitek stojí za to si to zkusit.

Jsem tu zatím týden a po 3 výletech na moře jsme nachytali 9 tunáku od 30-60kg,nějaké bonita a makrely.Monentálně je španělsku silný vítr takže nemůžeme vyjet na moře, tak se jdu opalovat a odpočívat s manželkou na pláž.

Jirka

Odpovědět

[yt=X3gfn6iF4gs&feature=yt]X3gfn6iF4gs&feature[/yt]

stano tady máš odkaz http://rybolovvespanelsku.com/

Ahoj, krásný ryby a určitě super zážitky, napiš jaký cajky používáte, nástrahy a trochu víc přibliž ten lov, ať se něco dovíme :)

Klidně i co to rybaření stojí, díky

ahojky,chytá se na poppery,bublinu z hladiny,prostě mořská přívlač.A taky se chytá na trolling,záleží kdo má o co zájem.Našel možnost ubytování v kempu kde je to levnější a možnost rodinné dovolené www.campinglaube.com +možnost najmout si lod na rybolov dle finančních možností www.rybolovvespanelsku.com s možností domluvit se česky nebo španělská firma www.deltagamefishing.com není to levná záležitost,ale v kombinaci s rodinou dovolenou se zážitkem chytit si tunaka,ten boj stojí za to.

úlovek dnes 2 bakorety,makrely a bonita.Tunaky jsme dnes nelovily jen jsme tak s manželkou blbly s menšíma rybama,z těch tunaku mě bolí celej člověk a přece jen jsem na dovolené.

Ahoj rybáři,aby si někdo nemyslel že vám tady lžu ,tak včera jsem byl zas na lodi,ale bohužel jsme nic nechytli :) i to se rybářům stává.Bylo hrozný vedro 35 stupnů a bezvětří a pruvodce říkal že je špatnej měsíc na nebi.Jedna ryba mi zabrala,ale hned mi to ukousla .Celý den jsme jezdili s lodí a hledali hejna ryb.Projezdili jsme cca 150 litru benzínu,ale i tak jsme si to s manželkou užili koupali se uprostřed moře v nádherně průzračné vodě.Na závěr bych dodal,dovolenou jsem si užil a parádně zachytal.

Nevím jestli jsme měli rybářské štěstí,ale každopádně děkuji svatému Petrovi za pěkné ryby a panu Zdenku Slavíkovi za hezké zážitky.V pátek jedu domu a nevím jestli se ještě dostanu na moře,páč mi docházej eura:) on ten výlet lodí něco stojí,ale to je tím že se musí hledat hejna a ta lod žere jako kráva,ale i tak ty zážitky stojí za to.Doufám že se vám moje krátká reportáž líbila,přeju všem mnoho nachytaných ryb s pozdravem Petrův zdar Jirka.

Moc zajímavý report. Díky

Pekne ryby.

Aj v chorvatsku sme uz zacali sezonu...

www.spiritfishing.com

http://youtu.be/ZWo63-xCqTk

Tiez casty ulovok na Jadrane...

A jak je to s rybama, pouští se?

1 2 3 4 5 6 8
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!