Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Folda a poslední změna proběhla před 11 roky a 2 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Zajímavé zprávy z říjnového Seilandu (od Tromsa kousek)jsem našel na rybolov.com.Jsou od norského majitele,tak jsem je opsal,aby se to nemuselo hledat….:-P

halibut 145 cm, 44 kg, rijen, Finnmark21. října 2010

Dnešní rybaření nám dalo jednoho halibuta 145 cm (44 kg) a halibuta 15 kg. Kromě toho ulovili naši hosté asi dvacet tresek délky 80-100 cm.

Všechny ryby byly uloveny na hloubce 15-20 metrů! Čili pohodové chytání na malé hloubce.

Zítra se ještě letos naposledy vypravíme na ryby a pak vytáhneme lodě na břeh a začne pravidelná každoroční údržba.

Z podzimního Seilandu zdraví

André

20. října 2010

Dneska po celém Honseby voněli pečení halibuti. Proč?

Naši hosté měli včera velmi úspěšný den: přivezli do přístavu celkem 5 halibutů: 10 -12 -15 – 17 a 27 kg. Další dva větší halibuty pustili na svobodu. Ulovené ryby pak večer rozdali našim sousedům, takže dnes měla celá vesnice halibutí dietu.

Všech 7 včera ulovených halibutů zabralo na giant jighead s nastraženou treskou tmavou na hloubce okolo 20 metrů. Jeden z místních rybářů se k německému rybářskému teamu připojil a když mu Němci půjčili nástrahu a naučili ho správné technice lovu, tak také chytil dva halibuty – 15 a 27 kg.

Halibuti opravdu žerou a my věříme, že do konce týdne se podaří i nějaká trofejní ryba!

podzimni halibut – rijen

Ze Seilandu zdraví

Andre

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Zdravím všechny, tak mám zase po dovelých a hurá přemýšlet, kam na ryby. Dostal jsem nabídku, a také ji využiji letět s kamarádem na 4 dny do oblasti Tromso, ale v termínu cca 10.10. Prosím o názor místní odborníky, jak to tam vypadá v takto pozdní dobu. Říjen jsem byl ve středním Norsku, tam to byla paráda, ale jak je to na severu?

Díky za názory…

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

slušné, tak už se těším

Folda
    Člen
    (26 odpovědí)

byl jsem první týden v říjnu v norsku 2008, okolí Alesundu a počasí katastrofa-vítr, stále pršelo, takže v říjnu už asi ne:-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...