Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Reznou Vám očka?

• Toto téma obsahuje celkem 24 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel blesk a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 16. až 25. (celkem z 25)
  • Autor
    Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Letos dostane prut,,záhul,, a budu čekat co se bude dít. Pokud to začne oxidovat a  reklamace nebude uznána, bude to asi mé poslední Norsko. 🙁

Pravděpodobně se stanu vrahem. 🙁

Glum
    Účastník
    (183 odpovědí)

Zajímavé je, že reznou jen ty menší, ale ty větší jsou úplně v pohodě.

Fish
    Účastník
    (311 odpovědí)

Tak to je úplně jasný případ na reklamaci, chtěl bych nový prut, nebo prachy zpět!

Glum
    Účastník
    (183 odpovědí)

Tak dovozce mě sdělil, že koroze byla způsovena nedostatečnou údržbou po lovu a jsem prý první komu zrezavěly. Neznáte nějakou chemii, čím to vyčistit? Mám strach, že by to mohlo začít pilovat pletenku.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Tak dovozce mě sdělil, že koroze byla způsovena nedostatečnou údržbou po lovu a jsem prý první komu zrezavěly. Neznáte nějakou chemii, čím to vyčistit? Mám strach, že by to mohlo začít pilovat pletenku.

Tak poraď výrobci ať na ten prut napíší, nevybalovat z futrálu a nechytat na něj na moři. 🙂 prostě to všichni výrobci ojebávají

před lety jsem koupil dětem nafukovací matraci na vodu a tam bylo napsáno i vyobrazeno , že se nesmí namočit tak pak už to fakt nechápu

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

pro Glum:totální ale totální krávovina,samožřejmě se po Norsku prut ošetří ale i když bys ho nechal do příští sezony tak nevim co jiné části prutu ale očka z NEREZU musej zůstat čistá a nekorodovaná,ta měď na nerezovejch očkách nemá vůbec co dělat.Dovozce je idiot co neví o čem hovoří.Vezmi třeba drát na svařování nerezu,nebo kousek nerez plechu.V Norsku ho dej do skleničky s mořskou vodou a zavři,mrkni na to za rok a bude to netknuté.Dělal jsem více držáků na pruty,své si vozim ostatní tam hodim do regálu a nikdy jsem je neoplách/kluci na to prděj tak proč ne já/po třech letech stále stejné bez koroze.NEDEJ SE!!!!

Glum
    Účastník
    (183 odpovědí)

Máme v partě 3 tyto pruty.  Já to mám rezavé nejvíc a údržbu oplachovani jsme dělali všichni stejnou.  Kluci tam nemají rez, ale zatím jen zelenou patinu.  Není to moc kvalita. Je tam jen povrchovka, která se loupe v místě, kde chodí pletenka. Vis  foto.

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Byl jsem v Norsku 14 x . Vozíme pruty v rozsahu cca 1.000 – 6.000 Kč. Možná jsme hovada ale nikdy jsem pruty neoplachoval. Nikdy žádná rez na žádném očku……. Nebuď měkej a požaduj oznání reklamace !!!

spring
    Účastník
    (119 odpovědí)

Mě teda asi za 6 let taky urezla očka, nebyla nerezová, ale obyčejná s nějakou keramikou. Neřešil jsem to prut za 1900,- jsem poslal do kopru a pořídil si lepší. Byl to tuším Nevercrack.

blesk
    Účastník
    (92 odpovědí)

Já svoje pruty do Norska točím každý tři až čtyři roky. Nakupuju nové do 3000 a za 1500 je pak prodávám klukám z party, co mají ještě horší cojk něž já. Zjistil jsem, že kupovat drahé vybavení se nevyplatí. Ani plovoucí oblek nemám, jezdím v maskáčích s plovoucí vestou. Snažím se náklady na Norsko držet co nejvíc na uzdě.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 16. až 25. (celkem z 25)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Reznou Vám očka?

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...