Hasvik, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 7°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 28°C
jasno

Revír Bjornafjord pod Bergenem

Nemáte někdo zkušenosti z této oblasti?Jedeme sem poprvé,na začátku července, tak nám pomohou jakékoliv postřehy!

Dekuji! Kamil

Odpovědět

Ahoj, pokud tam jedeš na rodinnnou dovolenou, tak dobrý. Nádherná příroda, hory, vodopády, ale o rybách to moc nebude. Ryby budou ve velikostech kolem 60-70cm a o metrovou sotva zakopneš. Vypadá to, že je to hluboký fjord a na otevřené moře se moc nedostaneš, kde bys mohl chytit nějakou metrovou rybu. V jakém období tam jedede?

Jedeme tam teď na přelomu červen/červenec, asi nic moc odbobí, holt nechal jsem se překecat:-) Je mi jasné, že o velkých rybách to nebude. Spíš by mě zajímalo jak se na takovou vodu v základu připravit, na jaká místa se soustředit, atd. Za každou radu budu rád!Díky

to Bennedeto: budu rád když sem potom hodíš nějakou krátkou recenzi. Přemýšlím příští rok vyjet s rodinkou a něco blízko by se hodilo.

Keler
N 60 st. 03Min 58,9 S O 005st 32 Min 24,2s

60 03 57,3/ 005 32 12,7

60 04 15,0/ 005 32 51,7

60 04 09,8/ 005 31 36,3

N 60°07.90 O 5°28.89

N 60°07.97 O 5°39.44 plato Mnik, Lumb

N 60°08.24 O 5°41.53 plato Mnik, Lumb

N 60°07.13 O 5°38.53

N60°06.10 O 5°39.27 vybezek vybihajici ze 438

N 60°05.20 O 5°43.10 Lumb, mnik

to Janka: kde to zobrazit?

to Janka:Paráda díky za souřadnice!

to Vydra: Jasně, jak se vrátíme, hodím sem krátkou recenzi!

to <span style="color: #3a3a3a; font-family: 'Open Sans', sans-serif; font-size: 15px; background-color: rgba(20, 77, 151, 0.13);"> </span>Bennedeto: v čem se na ty souřadnice díváš?

to Bennedeto: v čem se na ty souřadnice díváš?

V google mapách, stačí zameniť O za E ako east

no jo - omlouvam se, opet jsem myslela v jinem jazyku :-)

N  north Nord

O Ost East

Připrav se hlavně na lov přívlačí, posílám inspirativní video, jak si počínat. V tomto období už tam asi budou makrely + polaci a na ně bych se zaměřil.

Děkuji Všem za postřehy a Simimu za inspirativní video! Když Vás něco napadne, klidně pište!

Tady najdeš ještě pár triků na lov polaků

Južné Norsko sa tu už dlho nepreberalo.
Pretože začínam mať pocit, že sa na jeseň bude dať skočiť na ryby, berieme manželky a riešime oblasť Bjornafjordu alebo Roan.
Tak ako hore spomínal Michal, okolie Bergenu je o nádhernej scenérii.
Ale o rybách sa tu veľa nepíše.
Hodili by sa podrobnejšie informácie.
Jediné, čo o tejto oblasti viem je, že je tu dosť veľkých mníkov. Asi budú aj polaci.

Skúste pridať skúsenosti s touto oblasťou.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.