Hasvik, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

RETRO – VZPOMÍNKY NA ZAČÁTKY

Začla okurková sezona,pojďme si zavzpomínat na naše první začátky v Norsku.

Procházím si fotky 9 let staré,na tyto začátky nikdy nezapomenu.

Odpovědět

Poprvé 2004 Korlin

Vybavení do deště nakoupené v pracovních oděvech a z přebytků armády.

Do pogumovaných bot mi teklo, tak jsem týden strávil v o číslo menších vypůjčených holinách. Nářadí raději nepopisuju.:-D

OK taky přidám ....moje naprosto první výbava a ryba v Norsku byl to pořádný macek ! Nemohl jsem je přestat chytat,když se našlo takové hejno tak jsem tahal jednoho za druhým a byl to tenkrát naprosto úžasný zážitek ...

[citace]Step napsal: Poprvé 2004 Korlin

Vybavení do deště nakoupené v pracovních oděvech a z přebytků armády.

Do pogumovaných bot mi teklo, tak jsem týden strávil v o číslo menších vypůjčených holinách. Nářadí raději nepopisuju.[/citace]

Jojo,taky sem měl maskáče z přebytků armády... :)

Dneska už nééé do lodi.. :-):-):-)

Jojo,to byla krása... :)

Před 15-ti lety jsme začali jezdit v březnu do Korlinu chystat kemp na sezonu.Tak jedna vzpomínková.

jeee .. to byla moje holka jeste malinka a spala na dne lodi v "hnizde"

Byly ji 4 roky, byli jsme na Averoy v domecku a mala chytala s nama o stopero. Jeji hlasky jsou v rodine tradici a rybarske uspechy ani nepopisuju ...

Ted je to slecna na vdavani (doufam, ze jeste pocka) .... kurna, to ten cas leti ... byla to parada, je a doufam, ze jeste nejakou dobu bude!!

Proto je super že každý z nás máme i krásné vzpomínky a Norsko hluboko v srdíčku;-)

Chci tím říct že poku budou ty dobrý lidi co se točí okolo Norska.... držet pohromadě tak si to nikdy nenecháme pokazit někdy divnejma lidma kterejch pár je..... :-D:-D:-D

Jo a té slečně taky doporučuji počkat.

Mimo jiné mám na zájezdy k CK KORLIN taky nádherné vzpomínky na vše !!!

Klukovi bylo 11.let a už si připravoval všechno sám!!:-)(foto ze zaniklého Rabbenu):-(

a chytal takový dorše:-D

:-DNojo musíme si taky vychovávat nástupce co? I to je přece super8-O

Těžký retro, já 8 let.

Tak to si zabrousil už opravdu hluboko. Ale je hezkej. :-D:-D

Myslíš Michal? :-) :-) :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.