Začla okurková sezona,pojďme si zavzpomínat na naše první začátky v Norsku.
Procházím si fotky 9 let staré,na tyto začátky nikdy nezapomenu.
Začla okurková sezona,pojďme si zavzpomínat na naše první začátky v Norsku.
Procházím si fotky 9 let staré,na tyto začátky nikdy nezapomenu.
Poprvé 2004 Korlin
Vybavení do deště nakoupené v pracovních oděvech a z přebytků armády.
Do pogumovaných bot mi teklo, tak jsem týden strávil v o číslo menších vypůjčených holinách. Nářadí raději nepopisuju.:-D
Odpovědět
OK taky přidám ....moje naprosto první výbava a ryba v Norsku byl to pořádný macek ! Nemohl jsem je přestat chytat,když se našlo takové hejno tak jsem tahal jednoho za druhým a byl to tenkrát naprosto úžasný zážitek ...
Odpovědět
[citace]Step napsal: Poprvé 2004 Korlin
Vybavení do deště nakoupené v pracovních oděvech a z přebytků armády.
Do pogumovaných bot mi teklo, tak jsem týden strávil v o číslo menších vypůjčených holinách. Nářadí raději nepopisuju.[/citace]
Jojo,taky sem měl maskáče z přebytků armády... :)
Dneska už nééé do lodi.. :-):-):-)
Jojo,to byla krása... :)
Odpovědět
Před 15-ti lety jsme začali jezdit v březnu do Korlinu chystat kemp na sezonu.Tak jedna vzpomínková.
Odpovědět
jeee .. to byla moje holka jeste malinka a spala na dne lodi v "hnizde"
Byly ji 4 roky, byli jsme na Averoy v domecku a mala chytala s nama o stopero. Jeji hlasky jsou v rodine tradici a rybarske uspechy ani nepopisuju ...
Ted je to slecna na vdavani (doufam, ze jeste pocka) .... kurna, to ten cas leti ... byla to parada, je a doufam, ze jeste nejakou dobu bude!!
Odpovědět
Proto je super že každý z nás máme i krásné vzpomínky a Norsko hluboko v srdíčku;-)
Chci tím říct že poku budou ty dobrý lidi co se točí okolo Norska.... držet pohromadě tak si to nikdy nenecháme pokazit někdy divnejma lidma kterejch pár je..... :-D:-D:-D
Jo a té slečně taky doporučuji počkat.
Mimo jiné mám na zájezdy k CK KORLIN taky nádherné vzpomínky na vše !!!
Odpovědět
Klukovi bylo 11.let a už si připravoval všechno sám!!:-)(foto ze zaniklého Rabbenu):-(
Odpovědět
:-DNojo musíme si taky vychovávat nástupce co? I to je přece super8-O
Odpovědět
Tak to si zabrousil už opravdu hluboko. Ale je hezkej. :-D:-D
Odpovědět