Přátelé jaká je otvírací doba obchodního řetězce Rema 1000. Předpokládám, že v neděli mají zavřeno. Je to tak?
Přátelé jaká je otvírací doba obchodního řetězce Rema 1000. Předpokládám, že v neděli mají zavřeno. Je to tak?
[citace]MifakM napsal:
Přátelé jaká je otvírací doba obchodního řetězce Rema 1000. Předpokládám, že v neděli mají zavřeno. Je to tak?[/citace]
Jo přesně tak, v neděli nejsou otevřené žádné obchody, kromě nějakých menším obchůdků se základním sortimentem. Zkušenost z loňska,letos se teprve připravujeme, máme to za 10 :-)
Odpovědět
Díky, myslel jsem si to, ale nepotěšilo mne to. Odjíždíme právě z chaty v neděli a plánoval jsem po cestě nákupní zastávku (zapoměl jsem že nebudeme v ČR). Holt budeme muset vyšetřit jiný datum. Pravděpodobně to bude sobota nebo pátek :-(
Odpovědět
v nedelu je otvorene kiwi skoro vsade od 10,00hod
obchod ako rema 1000
Odpovědět
ro MifakM: Také jsme se předloni spálili, proto odjíždíme v pátek, v sobotu povinná zastávka v Remě.
Odpovědět
2 malci
Díky moooooooc!!! V Sandnessjoen Kiwi je, tak se po ceste na Loktu tam mrknem a kdyžtak nakoupíme až v tu neděli. Jde hlavně o zboží co je tam k dostání. Však to znáte... marmelády, uzený losos a nějaké to koření :-D
Jinak to budeme asi muset řešit jak jsem psal.
Odpovědět
no moze sa ti stat ze akurad toto kiwi nebude otvorene ale ked pojdete norskom domov po ceste urcite bude inac maju take iste zbozi ako v reme 1000 no pocitaj stym ze na nedelu otvaraju v zmensenom priestore nie cely obchod no ked si popytas ze chces nieco co nebudu mat vtom zmensenom pojdu ti to zobrat aspon u nas to tak funguje v kiwi
Odpovědět