Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 11 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    Petr
    Účastník
    (63 odpovědí)

MifakM napsal:

Přátelé jaká je otvírací doba obchodního řetězce Rema 1000. Předpokládám, že v neděli mají zavřeno. Je to tak?

Jo přesně tak, v neděli nejsou otevřené žádné obchody, kromě nějakých menším obchůdků se základním sortimentem. Zkušenost z loňska,letos se teprve připravujeme, máme to za 10 🙂

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Díky, myslel jsem si to, ale nepotěšilo mne to. Odjíždíme právě z chaty v neděli a plánoval jsem po cestě nákupní zastávku (zapoměl jsem že nebudeme v ČR). Holt budeme muset vyšetřit jiný datum. Pravděpodobně to bude sobota nebo pátek 🙁

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

v nedelu je otvorene kiwi skoro vsade od 10,00hod

obchod ako rema 1000

Petr
    Účastník
    (63 odpovědí)

ro MifakM: Také jsme se předloni spálili, proto odjíždíme v pátek, v sobotu povinná zastávka v Remě.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 malci

Díky moooooooc!!! V Sandnessjoen Kiwi je, tak se po ceste na Loktu tam mrknem a kdyžtak nakoupíme až v tu neděli. Jde hlavně o zboží co je tam k dostání. Však to znáte… marmelády, uzený losos a nějaké to koření 😀

Jinak to budeme asi muset řešit jak jsem psal.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 malci

nevis jestli tam maji stejne zbozi jako v Reme?

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Přátelé jaká je otvírací doba obchodního řetězce Rema 1000. Předpokládám, že v neděli mají zavřeno. Je to tak?

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

no moze sa ti stat ze akurad toto kiwi nebude otvorene ale ked pojdete norskom domov po ceste urcite bude inac maju take iste zbozi ako v reme 1000 no pocitaj stym ze na nedelu otvaraju v zmensenom priestore nie cely obchod no ked si popytas ze chces nieco co nebudu mat vtom zmensenom pojdu ti to zobrat aspon u nas to tak funguje v kiwi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...