Hasvik, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Rekonstrukce dálnice Berlin – Roztock 2019

Chtěl bych se zeptat, jak to vypadá s uzavírkama směrem na Roztock. Prej se tam nabírá až hodinové zdržení, je to pravda. Děkuji za odpověd. Jakou doporučujete časovou rezervu?

Odpovědět

Na konci června to nebyla žádná hrůza. Pár zůžení omezení na 60km/h, ale jelo to plynule. Dal bych si hodinu rezervu a musíš trajekt stihnout.

Jel jsem začátkem července a na obchvatu Berlína totální kolaps, spousta uzavírek a omezení. Nabral jse tam 2h spoždění a trajekt v Roztoku mě ujel. Museli jsme na Puttgarten-Rodby a zaplatit znovu. Vyhni se tomuto místu v pondělí a v pátek.

My tam jedeme ode dneška za dva týdny, tak uvidíme. Rezervu si raději dáme větší.

Jel jsem tam ale v červnu služebně, po  Berliner Ring východní stranou, a nějaká omezení tam byla, ale celkem v pohodě.

Pokud někdo máte čerstvé zkušenosti, sem s tím. Martin

Jeli jsme 28.7. busem z Rostocku od ranního trajektu z Trelleborgu, kolem Berlina asi v 9:30h a žádná zácpa, jen se na hodně úsecích opravuje dálnice a bývá svedena do protisměru, nebo do 1 pruhu.Rychlost převážně 60km/h někde i rychlejší, užší pruh pro osobáky s 80km/h.

Trasu Drážďany-Berlín jsem jel na přelomu červen,červenec osobákem a situace stejná.Jen na zpáteční cestě kousek za Berlínem nehoda,tak to trochu vázlo.

Kvůli trajektu bych ale doporučil rezervu nejméně 2h!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!