Ahoj ,
nikde jsem to tu nezahlédnul , pokud už to tady je tak se omlouvám.
Přišla mi informace z Norska kam se chystáme , že je nutná registrace na gofish.no a následná evidence úlovků. Máte někdo k tomu nějaké podrobnosti ?
Ahoj ,
nikde jsem to tu nezahlédnul , pokud už to tady je tak se omlouvám.
Přišla mi informace z Norska kam se chystáme , že je nutná registrace na gofish.no a následná evidence úlovků. Máte někdo k tomu nějaké podrobnosti ?
Na baráku budeš mít instrukce bude tam heslo které zadáš do mobilu napíše ti to datum počet lidí na clunu vyobrazi ti to ryby nacvakas počty ponechanych počet pustenych a odesles.
Odpovědět
Zkus si to doma na mobilu přes Google napiš adresu mygofish.no. Heslo zatím neznáš ale můžeš si to procvakat co tam je.
Odpovědět
Ahoj. My jsem teď přes DINTUR na ostrově VEGA a máme registrovat úlovky na YESFISH.NO. Bohužel zatím není co, ale z ryb jsou uvedeny jen následující : treska obecná, treska tmavá, halibut, okouník a vlkouš.
Odpovědět
Díky za odpovědi a když to tak čtu tak to vypadá , že se úlovky dají nahlašovat na dvě různé adresy. No bude to ještě zajímavý ...Třeba to tu uvidí Janka a dá nám nějaké vysvětlení. Každopádně přes gofish je tam 16 druhů ryb + jedna kolonka na nespecifikovanou . Možná to bude kemp od kempu kterou aplikaci využijí a nebo nějaké úplně jiné pravidlo. Důležité je , že v sobotu v poledne jsme tam -D
Odpovědět
Poskytovatelů registrací úlovků je v Norsku více. Záleží na tom, kde má majitel udělanou registraci, aby ti mohl na konci vystavit povolení na vývoz 18kg filé. V každém kempu by mělo být napsáno, kde máš úlovky registrovat.
Odpovědět
Před týdnem jsme se vrátili z Norska. Byli jsme ubytováni přímo Norem, který má registraci jako "kemp" (vývoz 18 kg) a museli jsme vyplňovat přes gofish.no. Má přidělené své číslo a podle toho se následně do aplikace dostanete i vy. Je tam sice asi 15 druhů ryb, ale je nutné vyplňovat pouze u kelera, obecné, okouníka, halibuta a kočky ... jinak jsme nemuseli nic.
Odpovědět
My jsme úlovky v srpnu registrovali přes fishreg.net. Je to i v češtině, včetně polopatického návodu. Možnost zapisovat se také otevře až po zadání jedinečného kódu od domácího.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...