Hasvik, NO
temperature icon -5°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -3°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

Rainer Korn – XXL – zaměřeno na velké ryby

Právě mně přišla nová knížka o mořském rybolovu.Kdo chce trpět akutní závislostí na Norsku,ať si ji koupí. Končím,jdu číst.

Odpovědět

Máš ju v češtine, ak áno prosím o informáciu kde si ju kúpil.

Tak jsem si ji též objednal

http://www.rybarska-literatura.cz/norsko-xxl/

Nakladatelství Fraus,s.r.o. Edvarda Beneše 2438/72 30100 Plzeň 299,- tel. 327226102

Moc pěkná,jako dělaná na rybářskou horečku.Zajímavé okolnosti kolem halibuta a ultralehké přívlače.Doporučuje Shimano Stella....Prý se mu nerozpadla. Už jsem ji přečetl.Zítra asi znova.

ZM ďakujem, idem si ju objednať, dúfam, že príde pod stromček.

To ZM. Tohle je nová kniha ? První mám vydání z r.2005.

To ZM. Tohle je nová kniha ? První mám ,vydání z r.2005.

Fridass, tú prvú mám, toto je novinka, už som si ju objednal a teším sa na ňu, tak ako na rybačku, v Nórsku, tradične 2x aj v roku 2011.

Už bylo zodpovězeno.Překlad Milan Višo,takže je zaručena znalost mořského rybolovu.Už i předmluva se vymyká zajetému českému mravokárnému mentorování.

Též ji přidám do sbírky.

Norsko XXL -

Fraus

Norsko XXL -

Luxor

Super beru.Dík.

Práve som dočítal Nórsko XXL. Nevynechal som jediný riadok a niektoré pasáže som čítal aj dvakrát. Vrele odporúčam každému. Prináša veľa poučného, hlavne pre tých, ktorí si Nórsko chcú užiť a chytiť trofejnú rybu.

dneska mi ji přinesl ježíšek u tchyně. už jsem ji stačil dvakrát i se synem prolistovat a hlaně ten druhý - v lednu 1. rok se už nemůže dočkat na příští rok na senju. asi září, ale to spadá do vlákna kdo, kdy, kam v r.2011. hlavně je u dětí důležité vypěstovet závislost co nejdříve, potom je zaručeno, kam se pojede na rodinnou dovolenou. ten starší to zažil poprvé v pěti letech a od té doby nevím, že by existovalo nějaké moře někde na jihu...

Tak co říkáte s odstupem času na tuto knížku? Mně se líbí.Některé postupy používáme ještě dříve než se nám kniha dostala do rukou.Musí se přihlédnout k tomu,že vyšla v Německu 2007 a jak jsme byli v úrovni chytání daleko my,čeští a slovenští rybáři v r.2006? Zajímavé je například vylovování halibuta,"ultralehká přívlač" na tresky tmavé nebo námi vysmívané podvodní vidění,ať už v lodi s průzorem ve dně či s legračním kýblem s průhledným dnem - zcela legitimní letitý postup.

Někdo třeba s něčím nesouhlasí,ale třeba jeho pravidlo č.1 - "jen nástraha ve vodě chytá,jedete chytat ne jezdit" podložené 20-ti letou praxí v průběhu roku a v různých lokalitách,vždy platí.

Moc příjemná knížka,zrovna to čtu a pěkné, doporučuji)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!