Právě mně přišla nová knížka o mořském rybolovu.Kdo chce trpět akutní závislostí na Norsku,ať si ji koupí. Končím,jdu číst.
Právě mně přišla nová knížka o mořském rybolovu.Kdo chce trpět akutní závislostí na Norsku,ať si ji koupí. Končím,jdu číst.
Máš ju v češtine, ak áno prosím o informáciu kde si ju kúpil.
Odpovědět
Tak jsem si ji též objednal
Odpovědět
Nakladatelství Fraus,s.r.o. Edvarda Beneše 2438/72 30100 Plzeň 299,- tel. 327226102
Moc pěkná,jako dělaná na rybářskou horečku.Zajímavé okolnosti kolem halibuta a ultralehké přívlače.Doporučuje Shimano Stella....Prý se mu nerozpadla. Už jsem ji přečetl.Zítra asi znova.
Odpovědět
ZM ďakujem, idem si ju objednať, dúfam, že príde pod stromček.
Odpovědět
Fridass, tú prvú mám, toto je novinka, už som si ju objednal a teším sa na ňu, tak ako na rybačku, v Nórsku, tradične 2x aj v roku 2011.
Odpovědět
Už bylo zodpovězeno.Překlad Milan Višo,takže je zaručena znalost mořského rybolovu.Už i předmluva se vymyká zajetému českému mravokárnému mentorování.
Odpovědět
Odpovědět
Práve som dočítal Nórsko XXL. Nevynechal som jediný riadok a niektoré pasáže som čítal aj dvakrát. Vrele odporúčam každému. Prináša veľa poučného, hlavne pre tých, ktorí si Nórsko chcú užiť a chytiť trofejnú rybu.
Odpovědět
dneska mi ji přinesl ježíšek u tchyně. už jsem ji stačil dvakrát i se synem prolistovat a hlaně ten druhý - v lednu 1. rok se už nemůže dočkat na příští rok na senju. asi září, ale to spadá do vlákna kdo, kdy, kam v r.2011. hlavně je u dětí důležité vypěstovet závislost co nejdříve, potom je zaručeno, kam se pojede na rodinnou dovolenou. ten starší to zažil poprvé v pěti letech a od té doby nevím, že by existovalo nějaké moře někde na jihu...
Odpovědět
Tak co říkáte s odstupem času na tuto knížku? Mně se líbí.Některé postupy používáme ještě dříve než se nám kniha dostala do rukou.Musí se přihlédnout k tomu,že vyšla v Německu 2007 a jak jsme byli v úrovni chytání daleko my,čeští a slovenští rybáři v r.2006? Zajímavé je například vylovování halibuta,"ultralehká přívlač" na tresky tmavé nebo námi vysmívané podvodní vidění,ať už v lodi s průzorem ve dně či s legračním kýblem s průhledným dnem - zcela legitimní letitý postup.
Někdo třeba s něčím nesouhlasí,ale třeba jeho pravidlo č.1 - "jen nástraha ve vodě chytá,jedete chytat ne jezdit" podložené 20-ti letou praxí v průběhu roku a v různých lokalitách,vždy platí.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...