ahoj vsichni. Mam jednu otazku ma pyskoun miru a nebo je hajeny??
.....snad na něho nemáš chuť ?...... :lol:
Odpovědět
…..snad na něho nemáš chuť ?……
nikdy jsem ho nechytil, ale je to krasna ryba, tak jsem si tak rikal jak asi chutna 😂😂🎣🎣🐟🐟
Odpovědět
hajeny
A jejda .... Tenhle krasavec skončil na pánvi. Měl to zažrané, tak jsme ho vzali. Jinak hlavně ti menší jsou nádherně vybarvení.
Odpovědět
Honzo já chytil několik druhů...jsou nádherně zbarvení,ale nejedl jsem je.Viděl jsem jak to v kempu někdo kuchal a bylo to dost hrozný maso,samá kost...
Odpovědět
Lov pyskounu je zakazan profesnim rybarum a sportovnim rybarum je zakazano je chytat do vrsi nebo kosu. O udici se nepise, takze vlastne je chytat muzete :-) Vsechny barvy. :-)
Spletka jsem si to s hranacem, ten je chraneny vsude a ve vsech barvach :-) :-)
Odpovědět
Lov pyskounu je zakazan profesnim rybarum a sportovnim rybarum je zakazano je chytat do vrsi nebo kosu. O udici se nepise, takze vlastne je chytat muzeteVsechny barvy.
Spletka jsem si to s hranacem, ten je chraneny vsude a ve vsech barvach
![]()
Dekuji. Tak kdyz ho nahodou chytim tak ho sežeru teda pustim 😂😂😂🐟🐟🎣🎣
Odpovědět
Na jakou nastrahu se prevazne chytaji a kde?? Kolem skal nebo ma radeji piscite dno??
Odpovědět
Mělká voda, pestré dno plné úkrytů (trávy, šutry). Ale i mola, hráze, mostní pilíře, přístaviště atd. Berou cokoliv malinkého, jen s tím nesmíš moc hýbat. Staří háček s korálkem a kousíčkem masa nebo i sleďový návazec. V kuchyni bys zaperlil se štítníkama.
Odpovědět