Hasvik, NO
temperature icon 8°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Půjčovna minibusů

Ahoj

Máte někdo vlastní zkušenosti z půjčením minibusu pro 6-8lidí do Norska,hledal jsem na netu a je tam toho spousta ale není nad vyzkoušené typy? Hlavně mě zajímají půjčovny z jihomoravského kraje a také cena,technický stav vozidla,podmínky atd…

Beďa

Odpovědět

Ahoj kluci,

sháním půjčení 9 místní mirkobus s větším "uložákem" ( jezdili jsme transitem long( bohužel je již obsazen na tento termín) - do toho jsme se vešli v 6 lidech akorát)do Norska na termín od 14.8 -24.8.2025, zkoušel jsem odkazy, které tady jsou, ale nechtějí se mi otevřít, můžu požádat zaslat odkazy na půjčovny do mailu juku730@gmail.com?

Děkuji

J.

Zdarec Naki, bylo by možné půjčit dodávku 8+1 do Norska v termínu od 2.6 -16.6.2025.

Děkuji za odpověď Petr

Zdarec Naki, bylo by možné půjčit dodávku 8+1 do Norska v termínu od 2.6 -16.6.2025. Děkuji za odpověď Petr

Bohužel v tomto termínu je vše dávno rezervované

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za perfektně připravené auto Ford Transit minibus. Parádně zvládlo cestu na Soroya 7200 km bez sebemenšího zaváhání. Když jsme zapadli do závěje při sněhové bouři a hledali tažné oko, Tomáš vzal telefon na první dobrou a navedl nás, kde je oko uloženo.  Tak si představuji dokonalé služby Ford Carent. Parádně jsme si tento výlet užili a už v srpnu zase využijeme tvých služeb, bo letní Soroya a Bakkan Wahl už volá...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!