Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Půjčovna minibusů

• Toto téma obsahuje celkem 29 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel meky a poslední změna proběhla před 8 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 30)
  • Autor
    Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

to Vydra:Poslal jsem Ti soukromou zprávu

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

to Naki: Díkec, už jsem Ti odepsal.

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

to naki.Mužeš sem něco o té pujčovně dát?Psal sem ti soukr.zprávu ale neodepsals.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

To Naki: Tome, hoď nabídku veřejně sem, neřeš to přes SZ, zajímá to hodně lidí.

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Michale a všicni ostatní Norci: Nechal jsem udělat speciální nabídku na půjčení Transitů 8+1/verze 280M s vyjímatelnou poslední řadou sedadel a nezávislou klimatizací + topením zadní části vozidla/ a verze 5+1,která bude hotová snad začátkem příštího týdne a pak bych ji sem dal včetně odkazu. Tak prosím o strpení,ale jinak ceny budou  kolem 1.100,-Kč za den při pronájmu nad 10 dnů/verze 8+1/.Jsme největší autopůjčovna na Moravě a disponujeme cca 140 vozidly / z toho 35 Transitů/.

Všem přeji hezký večer

P.S.Michale přeji hodně úlovků na norské Sibiři,posílej info a fotky.

Naki

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

To Naki: Díval jsem se na váš oficiální ceník a musím ti říct že je to suprová sleva pro lovce z Norska,to se často nevidí vyjít takto vstříc.

Béďa

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Tak všem,kteří by chtěli využít naších služeb posílám ceny

autopůjčovna FORD

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Velmi slušné, klobouk dolů, již Vás mám v telefonu.

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Naki skvělé.

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

Joto je slušnny.Máte nějaké stránky pujčovny kde se dočtem podmínek,rozměry,kauci…….?

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

rostak

mas to dole na tom obrazku 😀

http://www.autopujcovnaFord.cz

Vlastimil Hajný
    Člen
    (16 odpovědí)

zdravim pánové, mrkněte na http://www.euroauta.cz

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Vlasto, je vidět, že CARENT je levnější.

Párkrát jsem tam měl auto půjčený a spokojenost.

kristinn
    Člen
    (1 odpovědí)

Ahoj. My jsme si půjčili minibus na celé prázdniny a projeli jsme s ním půj evropy. Tady v téhle půjčovně http://www.autopujcovna-pujcovna-dodavek.cz doporučuju.

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

Před pěti lety jsem sháněl pro partu mikrobus do Norska. Pak mi někdo dal typ na Ford Carent a Nakiho. Nebylo co řešit a neřešíme už nic pět let. Tato nabídka zdaleka převyšovala ostatní. Navíc, do Brna to máme kousek. Nabídka, přístup a jednání se zákazníkem nemá chybu. U nás to vyjde zhruba na 3500 na každého a za tu nabídku a jistotu to nemá význam měnit. Jo a ještě něco nezanedbatelného, auta jsou nová, nebo téměř nová. 2x jsme jeli autem s najetím kolem 15 000km. Nikdy žádný technický problém. Žádný vrak, abych se strachoval, kde mi za polárním kruhem klekne. Kdybych měl starší tranzit, tak si raději půjčím od Nakiho. Kdo nejezdí na sever, tak si ani neumí představit, jaké martirium by ho čekalo s porouchaným vlastním autem. Závěrem ještě jednu skutečnost. Jedná se o autorizovanou prodejnu a půjčovnu všech typů aut značky Ford. Žádný zapadlý dvorek s několika dodávkami. A můžeme asi děkovat Nakimu, že s takovou skvělou nabídkou pro “Norky” přišel.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 30)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Půjčovna minibusů

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...