Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 4°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Půjčovna minibusů

Ahoj

Máte někdo vlastní zkušenosti z půjčením minibusu pro 6-8lidí do Norska,hledal jsem na netu a je tam toho spousta ale není nad vyzkoušené typy? Hlavně mě zajímají půjčovny z jihomoravského kraje a také cena,technický stav vozidla,podmínky atd…

Beďa

Odpovědět

to Vydra:Poslal jsem Ti soukromou zprávu

to Naki: Díkec, už jsem Ti odepsal.

to naki.Mužeš sem něco o té pujčovně dát?Psal sem ti soukr.zprávu ale neodepsals.

To Naki: Tome, hoď nabídku veřejně sem, neřeš to přes SZ, zajímá to hodně lidí.

Michale a všicni ostatní Norci: Nechal jsem udělat speciální nabídku na půjčení Transitů 8+1/verze 280M s vyjímatelnou poslední řadou sedadel a nezávislou klimatizací + topením zadní části vozidla/ a verze 5+1,která bude hotová snad začátkem příštího týdne a pak bych ji sem dal včetně odkazu. Tak prosím o strpení,ale jinak ceny budou  kolem 1.100,-Kč za den při pronájmu nad 10 dnů/verze 8+1/.Jsme největší autopůjčovna na Moravě a disponujeme cca 140 vozidly / z toho 35 Transitů/.

Všem přeji hezký večer

P.S.Michale přeji hodně úlovků na norské Sibiři,posílej info a fotky.

Naki

To Naki: Díval jsem se na váš oficiální ceník a musím ti říct že je to suprová sleva pro lovce z Norska,to se často nevidí vyjít takto vstříc.

Béďa

Tak všem,kteří by chtěli využít naších služeb posílám ceny

autopůjčovna FORD

Velmi slušné, klobouk dolů, již Vás mám v telefonu.

Naki skvělé.

Joto je slušnny.Máte nějaké stránky pujčovny kde se dočtem podmínek,rozměry,kauci.......?

rostak

mas to dole na tom obrazku :D

www.autopujcovnaFord.cz

zdravim pánové, mrkněte na www.euroauta.cz

Vlasto, je vidět, že CARENT je levnější.

Párkrát jsem tam měl auto půjčený a spokojenost.

Ahoj. My jsme si půjčili minibus na celé prázdniny a projeli jsme s ním půj evropy. Tady v téhle půjčovně http://www.autopujcovna-pujcovna-dodavek.cz doporučuju.

Před pěti lety jsem sháněl pro partu mikrobus do Norska. Pak mi někdo dal typ na Ford Carent a Nakiho. Nebylo co řešit a neřešíme už nic pět let. Tato nabídka zdaleka převyšovala ostatní. Navíc, do Brna to máme kousek. Nabídka, přístup a jednání se zákazníkem nemá chybu. U nás to vyjde zhruba na 3500 na každého a za tu nabídku a jistotu to nemá význam měnit. Jo a ještě něco nezanedbatelného, auta jsou nová, nebo téměř nová. 2x jsme jeli autem s najetím kolem 15 000km. Nikdy žádný technický problém. Žádný vrak, abych se strachoval, kde mi za polárním kruhem klekne. Kdybych měl starší tranzit, tak si raději půjčím od Nakiho. Kdo nejezdí na sever, tak si ani neumí představit, jaké martirium by ho čekalo s porouchaným vlastním autem. Závěrem ještě jednu skutečnost. Jedná se o autorizovanou prodejnu a půjčovnu všech typů aut značky Ford. Žádný zapadlý dvorek s několika dodávkami. A můžeme asi děkovat Nakimu, že s takovou skvělou nabídkou pro "Norky" přišel.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Jak vidite,tak mame novou grafiku a...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno
Velký tresky doputovali i do Nappstraumen...
Dobrý nápad.Mohli by zde být...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!